Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl késő bocsánatot kérni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl késő bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés
Eltelt egy hónap azóta,h.találkoztunk.Munkatársak voltunk, én másik céghez kerültem.Idősebb f.firól van szó,komoly szándékai voltak.(Volt egy hónap találkozás nélkül nyáron nyaralás miatt,utána még jobban nyomult.)Mindig elutasító v.tam vele, amit megbántam.Nagyon megbántottam.Túl késő lépnem ez ügyben,ha felkeresem, elég sms-ben? Ő nem tud hívni,változott a számom,fb.profilja nincs. 27N
2015. nov. 8. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor szerintem felesleges ez a bocsánatkéreses dolog.

2. Ha bocsánatot akarsz tőle kérni, akkor azt jobb személyesen, az sms, az bocsi, de gáz.

3. Szerintem a múltat felesleges bolygatni, főleg úgy, hogy a jelenben nincs folytatása.

4. A te életed, azt csinálsz benne, amit akarsz, ha te bocsánatot akarsz kérni tőle, akkor tedd, ehhez nem kell senki tanácsa, véleménye, engedélye.

2015. nov. 8. 17:02
 2/6 A kérdező kommentje:
#1:Nem azért utasítottam vissza,mert nem érdekelt,az külön sztori.Eleinte csak barátkozni akartam,fokozatosan alakult ki részemről,nálam ez még nem a múlt.Köszönöm a választ.
2015. nov. 8. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért akarsz bocsánatot kérni? Szeretnél a társa lenni? Mert ha csak annyit akarsz, hogy 'bocs, hogy úgy viselkedtem, remélem nincs harag" és utána ugyanúgy nem akarsz tőle semmit, az gáz. Kb olyan, mintha azt mondanád a gyerekednek, hogy "a kutyád megdöglött, de megtarthatod".

Viszont ha párkapcsolatot szeretnél vele, akkor meg hívd fel, és kérdezd meg, hogy nem találkozhatnátok-e esetleg.

29N

2015. nov. 8. 17:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék a társa lenni,de nem volt még kapcsolatom,szóval nem akarok nyomulni meg nem is tudok,de sz.ném a tudtára adni.
2015. nov. 8. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Hívd fel, és találkozzatok. Személyesen mondd el neki.

2015. nov. 8. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Felhivod. Megmondod neki, hogy megváltozott a számod. Megadod az ujat. Mesélsz neki egy kicsit a nyaralásodrol vagy a krumplisütésröl. Ha akar visszahiv.
2015. nov. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!