Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl késő bocsánatot kérni?
1. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor szerintem felesleges ez a bocsánatkéreses dolog.
2. Ha bocsánatot akarsz tőle kérni, akkor azt jobb személyesen, az sms, az bocsi, de gáz.
3. Szerintem a múltat felesleges bolygatni, főleg úgy, hogy a jelenben nincs folytatása.
4. A te életed, azt csinálsz benne, amit akarsz, ha te bocsánatot akarsz kérni tőle, akkor tedd, ehhez nem kell senki tanácsa, véleménye, engedélye.
Miért akarsz bocsánatot kérni? Szeretnél a társa lenni? Mert ha csak annyit akarsz, hogy 'bocs, hogy úgy viselkedtem, remélem nincs harag" és utána ugyanúgy nem akarsz tőle semmit, az gáz. Kb olyan, mintha azt mondanád a gyerekednek, hogy "a kutyád megdöglött, de megtarthatod".
Viszont ha párkapcsolatot szeretnél vele, akkor meg hívd fel, és kérdezd meg, hogy nem találkozhatnátok-e esetleg.
29N
3-as vagyok.
Hívd fel, és találkozzatok. Személyesen mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!