Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mit szerettek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit szerettek hogy becézzen a bnőtök? Lent.

Figyelt kérdés

Fiúk! Ti hogy szeretitek ha becézgetnek?

Vagy hogy hív a bnőtök?

Kicsim,drágám,szerelmem,manóm...stb...ezek bejönnek vagy még mi?

2010. márc. 18. 20:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Csődör! Tenyészbika!
2010. márc. 18. 20:11
 2/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ki nem állják a becézéseket, társaságban főleg nem. Én szerelmemnek hívtam a párom amikor együtt voltunk, hát meg is kaptam a magamét érte, amikor másnap a baráti társaság ezen röhögött :)
 3/24 A kérdező kommentje:
:D
 4/24 A kérdező kommentje:
Már mind csak amikor 2ben vagyunk engem nem zavar ha társaságban cicának vagy bárminek szólít de tudom hogy a fiúk nem szeretik ha társaságban pl édessemnek szólítjunk ezért nem is szoktam...csak ha pl 2ben vagyunk...
2010. márc. 18. 20:13
 5/24 anonim ***** válasza:

Ha kettesben vagyunk és szoktam mindenfélének szólítani :D

Kincsem, Szivem, Drágám, Babym stb :D:D

Ha társaságban vagyunk akkor sokszor úgy szólítom, hogy szivi, vagy simán a keresztnevéhez hozzá rakok egy "m" betűt. Pl: Lacim, Robim, Petim stb (de ez az "m" betűs változat csak akkor érvényes ha nagyon összeszokott társaságról van szó:D

2010. márc. 18. 20:15
 6/24 anonim ***** válasza:
Úgy szólítana ahogy akarna, ha lenne...:(
2010. márc. 18. 20:19
 7/24 A kérdező kommentje:

:D

Utcsó:'( sajnálom:S

2010. márc. 18. 20:20
 8/24 anonim ***** válasza:
Hehe, cicának társaságban? Megnézném melyik fiú nem érzi ezt égőnek :D
2010. márc. 18. 20:20
 9/24 A kérdező kommentje:
Ő nem érzi..:DHaverjai előtt is így hív:D előttem nem cikizik a haverjai emiatt még nem hallottam hírét annak:D
2010. márc. 18. 20:23
 10/24 A kérdező kommentje:
És miér érzitek égőnek fiúk ha monjdunk cica vagy egyébb?miért égőnek?
2010. márc. 18. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!