Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom el fog fenekelni, ti mit választanátok? (bővebben lent)
Nagyon genyó voltam vele, megbeszéltük, hogy ez lesz a büntetésem. (Együtt találtuk ki, nem az a kérdés, hogy jogos-e, stb.!)
Azt mondta, két lehetőség közül választhatok:
1. Választhatok eszközt ezek közül: fakanál, pingpong ütő, kábel, vessző, vágódeszka. Ha ezt választom, ő mondja meg, h mennyit kapok 30-50 között.
2. Választhatok, hogy mennyit kapjak 30-50 között, de ő választ hozzá eszközt.
Szerintetek mivel járok jobban?
Normális válaszokat kérnék szépen, nem ítélkezést! :)
Köszönöm!
De ha a pingpongütőt választom, ő választ számot és nem biztos, h 30 lesz...
hh utána mi lesz? :)
Tudod, engem vertek gyerekkoromban, és a legaljasabb, legsunyibb dolog eszközzel ütni valakit. Még a kezét se mocskolja be veled... Ha te élvezed az ilyen megalázást, akkor hajrá! Javaslom a vesszőt, engem azzal vertek, már a 20. ütés után a földön fogsz fetrengeni.
Ha te ezt el tudod fogadni olyasvalakitől, aki állítólag szeret, akkor csináljátok!
Ez egy hosszu, boldogsagban, megertesben eltoltott kapcsolat lesz minden bizonnyal.
Istenem miert vannak ennyire retardaltak a kornyezetemben????
Nem a film/könyv miatt találtuk ki! Játszottunk már ilyesmit korábban (kézzel...), mindketten élveztük.
Azért választottuk ezt, mert nem ismeretlen terep.
Azért vannak eszközök, meg a magasabb szám, h elkülönüljön a játéktól, elvégre bünti...
Akinek ilyen barátai vannak, nincs szüksége ellenségekre.
Te mit tettél vele? Sót öntöttél a szájába álmában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!