Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez vajon miért van? Soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon miért van? Soha nem lesz olyan nő, akivel maradnák?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem tudom miért van ez talán nem vagyok képes a szeretetre? Egyszóval, minden egyes kapcsolatom így ért véget, kivéve egyet. Első barátnőmmel 3 hónapig voltam, nem szeretem csak szexet akartam tőle. 15 éves voltam akkor. Utána 1-2 napra-rá jött egy csaj akivel le feküdtem, egyszóval ő vette el a szüzességemet. 8 hónapot voltunk együtt, én nem akartam hogy vége legyen vele képzeltem el az életemet. Nagyon szerelmes voltam, talán annyira soha nem is leszek. Utána 17 évesen jött egy másik nő, abba is szerelmes lettem. Élvezem és szeretem is ha szerelmes vagyok olyankor olyan más vagyok. 9-10 hónapnál szép fokozatosan éreztem, hogy kezd el múlni a szerelem. Másfél évnén már tuti hogy el múlt a szerelem. Nem tudom pontosan hogy szeretem-e utána olyan kételyes számomra... Írok pár információt hátha ki tudjátok, belőle venni.

Gondoltam-rá ünnepkekor és spontán is.

Nem olyan nagy rendszerességgel inkább, nagyon ritkán.

Nem féltettem a pénzt, úgy ahogy senkinél sem.(Nem vagyok gazdag ember, de az utolsó 100ft is oda adnám másnak.)

Rendszeresen találkoztunk, egy héten 4-5 vagy még többször is. Ennek ellenére sem untuk meg egymást.

Volt hogy a barátaimat is hanyagoltam miatta.

Kívánni biztos hogy kívántam, valami nagyon durván.

Ez miatt kicsit szégyenlem is magamat, de a családom nem nagyon csípte őt. És mikkor ócsárolták nem nagyon álltam ki érte. Viszont azon kívül bárki vagy bármi bántani, akarta mindig is kiálltam érte. Kicsit több mint 2 évet voltunk együtt.

Annyit még hozzá fűznék számomra a legizgalmasabb, legjobb pillanat, mindig az ismerkedés kapcsolat eleje és a szerelem része. Na meg mikkor még nem feküdtünk le.:) Ilyenkor mindig hajt a kíváncsiság vajon milyen is lehet...

2015. nov. 4. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Az eleje habos és rózsaszín. De ha tényleg érett vagy egy kapcsolatra és a rózsaszín köd alatt megalapoztátok a kapcsolatot megmarad a szerelem.csak nem olyan intenzíven. Látod a másik kisebb hibáit és ezzel együtt vagy boldog.
2015. nov. 4. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztosan lesz, csak várj türelmesen. Ehhez saját magad ismeretére is szükség van.
2015. nov. 4. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Most hány éves vagy?

Nekem van egy felnőtt férfi ismerősöm és ő még mindig így érez.Nincs is komoly kapcsolata.

2015. nov. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!