Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érett gondolkodású, szép okos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett gondolkodású, szép okos hölgyek belevágnátok komoly kapcsolatba ilyen tipusú férfival?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm 35 éves szingli, még a szüleivel lakik, saját autója nincs. Komoly kapcsolatai max, 3-4 hónapig tartottak. Átlagos kinézetű, nem helyes de nem is csúnya! Sok barátja van, viszont mind nők, és átlagosan 18-27 év korosztályból! Hűséges tipus, és nagyon őszinte, viszont éretlen gyermekes gondolkodású! Fél a komoly döntésektől! Viszont jó humorral rendelkezik! Unatkozni nem lehet mellette! De egy tökéletes okos, nagyon szép nőt keres maga mellé, amolyan hibátlant! Rengeteget beszél! Szeret kirándulni a természetet! Érdekes egyénisége van! Konok makacs és önfejű! Határozatlan! Gyermeket még pár évig nem szeretne, még nem érett hozzá, idegen gyermekét nem fogadja el, tehát gyermektelen nőt keres! Mekkora esélyei vannak így? Ti belevágnátok a kapcsolatba?

2015. nov. 4. 09:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez nem volt proli. Proli az lenne, aki igent mondana es gyerekes, ambicioktol mentes, kenyelmes embernek.
2015. nov. 4. 10:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem. A leírás alapján nekem nem kellene. Határozottan nem.
2015. nov. 4. 10:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Hogy lehetsz, konok, makacs és mégis határozatlan?

Másik pedig, hogy tarthatod magad hűségesnek, ha épkézláb kapcsolatod sem volt?

Értem én, hogy egyre nehezebb ilyen személyiséggel és életvitellel normális nőket fogni, de hogy menni lefelé korban ennyire...

Nem érzed gáznak a helyzeted?

2015. nov. 4. 10:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a leírásban! Csak egyik érdekes ,,barátomról írtam" Már napok óta gondolkodom rajta, és az elvárásain, elég érdekes pasi! 29N
2015. nov. 4. 10:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem fullmindegy, hogy te vagy a "baratod" e a kerdes alanya. Sose lesz normalis noje, ha ilyen marad.
2015. nov. 4. 11:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellene, társat szeretnék magamnak nem még egy gyereket.
2015. nov. 4. 18:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Hölgyek én egyedül élek :) 45 ffi
2015. nov. 4. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 már nem sokáig :)
2015. nov. 5. 02:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Miért? Ideköltözöl?? :)
2015. nov. 6. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!