Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány alkalomnak kell eltelnie egy fiúnál hogy bírja legalább kb.20 percig is a szexet?
jaj bocs második vok..juj de nem arra válaszoltam ami a kérdés voltXD
na hát sztem 1 alkalomnál tuti 5 perc körüli időre számíthatsz, de utána ha akar még1 mentetet akk sztem már birni fogja..
egyébként 3-4 alkalom után már valószínú h többet is birni fog
:)
Jézusom, ki akar annyi ideig szexelni? :D
Szerintem sokkal kellemesebb sok rövid menet. Nagyon gyors előjáték, utána meg szex orgazmusig. Az úgy öt perc alatt simán megvan. Tíz percbe meg akár három is belefér. De addigra már fizikailag is kifáradok, ráadásul már inkább kellemetlen kezd lenni az élvezet. Szóval ekkor pihenő, aztán pár perc után jöhet az újabb menet. :D
23L
gyere el velem melozni egy napot,és este az sem lenne biztos h elmennél,inkább elaludnál.a 23 éves csaj meg megírta a lényeget.én akkor megyek el hosszú odő alatt normál állapotban ha már unom a partneremet.
23/ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!