Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lenne nálatok esélyem? Próbálom 100%-ban körülírni magamat, külsőre és belsőre is, már amennyire lehet. Előre is elnézést a hosszúságért.
Megismernélek szó se róla, de így nem lehet eldönteni semmit. Lehet te magadat ilyennek látod, tartod, viszont a környezeted szemében egészen más megnyílvánulás jön le.
Az olvasás különösen szimpatikus.
Az én életemben volt olyan férfi akivel szex után a simizéses beszélgetős résznél konkrétan azt beszéltük meg ki mit olvasott. Ettől el tudtam volna ájulni, annyira imádtam.
1. Ez így van, de nem hiszem, hogy "túláraznám" magam. Mi èrtelme is lenne?
2. Igen, jó csaj kell, mièrt is adnám lejjebb az igènyeimet? Nem álmodozok, az összes eddigi barátnõm megfelelt a kevès kritèriumomnak, csupán mostanában nem jön össze. Az anyámasszony katonája dolgot nem tudom mibõl szûrted le, vagy egèszen mást gondolunk errõl a fogalomról. Vègül pedig, tènyleg unalmas vagyok átlag napjaimon.
3. Elèg jó az önkèpem szerintem, nem gondolok magamról sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!