Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki olvasta már a társas intelligencia férfiaknak c. könyvet Jimmy-től?
A könyvet magát még nem olvastam, de biztosan zseniális, ha Jimmi írta.
Egyébként ha párkapcsolatok terén akarsz fejlődni, akkor egy kis könyvajánló.
Zsedényi Csaba - Kulcs a nőkhöz, itt a 3. fejezetben beszél a párkapcsolatról. (Ez is PUA könyv).
És amit most olvasok:
Dr. John Gray - A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek - Az igazi párkapcsolat kézikönyve
Itt lényegében a szerző azt bontja ki részletesen, amit Csaba az előbbi könyvben. Mivel Csaba is erre a könyvre hivatkozott a saját könyvében, így nyilván ő gondolom, hogy ő is innen szerzett információkat. A könyv egészen fantasztikus, bemutatja a férfiak és a nők közötti különbségeket, és egyúttal megoldást is ajánl.
Felesleges.
Mond el témáját. 98% esély eltudom mondani jobban.
Én csak hallottam Jimmy-ről, de nem nagyon adok neki esélyt. Mivel már rengeteg pénzt és energiát öltem bele a pua-ba és semmit nem segített. (Mex-nél próbálkoztam és a Csábítás Akadémián, de egyik rosszabb volt mint a másik)
Valójában ami számít a nőknél az a külső és a magabiztosság. Számít még a hírnév, az anyagi biztonság, a státusz egy adott közösségben és még sok minden, de ezek közül egyiket sem tudja megadni neked senki, mindet magadnak kell megteremtened. Totál felesleges tömni az ebből élő csalók zsebét.
15:40-es!
Hány csajt szólítottál meg naponta? Mennyit gyakoroltál?
Szorgalom nélkül nincs eredmény.
Amúgy ha már tényleg jó PUA könyvet akarsz olvasni, akkor ezt a Jimmy féle könyvet és ne is Zsédenyi Csaba könyvét olvasd mert ezek egy nagy rakás kakával érnek fel. Tudom, mert olvastam.
Az egyetlen PUA könyv ami egyrészt tetszett, másrészt hasznos tanácsokat adott az fizetős ugyan, nem lehet sehonnan letölteni ingyen. Ilyen 9-11 ezerbe fáj, attól függ akciós-e, de nekem megérte. Hirsch Attila - A Barátnőszerzés Kézikönyve.
@17:31
Pontosan mi a bajod Zsedényi Csaba könyvével? Csak nem az, hogy ő már az elején megírja, hogy a könyv célja nem csábítómesterek képzése?
Nem olvastam Hirsch Attila könyvét, de nem hinném, hogy többet tudna, mint Zsedényi Csaba. A barátnőszerzés nagy részt a belső játékon múlik, ha az nincs rendbe rakva, akkor hiába a sok rutin (külső játék), semmit nem fog érni. Az pedig, hogy ki mennyire lesz sikeres a nőknél azon múlik, hogy az ember mennyit gyakorol. Aki nem jár ki terepre, és és nem szólítgat meg csajokat, az semmit sem fog fejlődni, akkor sem, ha ismeri a legjobb trükköket. Azokat ugyanis be kell gyakorolni. Ezeket az alapokat Zsedényi Csaba tökéletesen megtanítja, és nem fáj 9-11 000 Ft-ba. A könyv ára kb 2990 Ft, tehát elég baráti áron kapható (bár manapság elég nehéz beszerezni). Különben meg azt többször is el kell olvasni, mert az ember nem érti meg teljesen első olvasásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!