Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja a legtöbb férfi visszataszítónak a kövér nőket? Egyesek úgy irtóznak tőlük, mintha valamilyen ragályos betegségben szenvednének.
Sok múlik azon, hogy ki milyen emberekkel találkozik.
Pl. nekem volt egy kövér nő ismerősöm, aki nagyon fenn hordja az orrát.
Online vannak olyan kövérek, akik cseszegetik a másik oldalt, holott ha valaki pl. fogyásra hajlamos, nem sokat tud vele kezdeni, és ugyanúgy lehet rossz, mint a túlsúly.
Ismerek jó kedélyű, segítőkész kövér embert is.
Aztán pl. anyukámnak majdnem ráment az életére a túlsúly.
Szóval ha pl. valaki előtt túlnyomórészt rossz minta van, szkeptikussá és távolságtartóbbá (rossz esetben ellenségessé) válik az adott tulajdonságú emberekkel kapcsolatban.
hát, nem hinném, hogy ki lehet jelenteni, hogy a kövérebb nők mennyivel jobbak személyiségükben, mint a vékonyak :D idióta általánosítás. vékony csaj vagyok, és ismerek sok áskálódó, idióta nőt, kövéret, soványat vegyesen :D
amúgy meg mindenkinek joga van eldönteni, mi tetszik neki. én pl egészségtelenül elhízott pasikhoz nem igazán tudok vonzódni, taszít az igénytelenség, a háj. és nem, a betegségek sem kifogások a morbid elhízásra, mert bár nagyobb fegyelem kell étrend és sport terén a nem elhízott testhez hormonbaj esetén, de egyáltalán nem kötelező a betegséggel takarózni.
14-es! A genetika igenis nagyban közre játszik. Az egyik barátnőm egészségesen étkezik és rengeteget sportol (kis korától fogva erre nevelték a szülei) és mégis kövér, nem 120kg, és nem folyik szét, de igencsak van rajta súly felesleg. Még enni sem eszik sokat, komolyan, mindig csodálkozom rajta, hogy elég volt neki ebédre pár falat.
Egy másik barátnőmnek meg elég ha 2 napig pirítós kenyeren, meg zöldségen él és lead 5 kg-t (nem vicc) emellett sportolni még életében nem sporolt, a tesi órákat anno a suliban általában vagy ellógta, vagy nem csinált semmit.
És itt vagyok én. Kövér vagyok. Nem mondom, hogy olyan egészségesen élek, mint ahogy az első barátnőm, de azért próbálok minél jobban odafigyelni. Rengeteg fogyókúrát kipróbáltam már, egyik sem vált be, hol fogyok 5 kg-t, hol hízok 7 kg-t, miközben mindent ugyanúgy csinálok. Évekig szenvedtem, mire kiderült, hogy gondjaim vannak a pajzsmirigyemmel. Alulműködik. Aminek az egyik vezető tünete a hízás, és hogy nem bír az ember lefogyni. Hol hízik, hol fogy pár kilót stb. Nem mondom, hogy csakis kizárólag ez volt a probléma, mert egyébként is hízós típus vagyok, de rengeteget számít az ilyen.
Kérdezőnek:
Szerintem ez inkább az illető értelmi szintjén múlik. Eddig ha értelmes férfival találkoztam, sosem éreztem azt, hogy pestisnek tart. Simán el tudtunk beszélgetni, az hogy nem vonzódik hozzám, az egy másik kérdés, ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!