Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek volt már egy éjszakás kalandjuk, nem voltak szégyenlősek a hibáik miatt?
Most lenne ilyen először, de félek hogy nem tetszenék a másiknak, ami azért egy nőnek mindig megalázó :)
25/N
Soha nem voltam szegyenlos egyejeseknel mert nem ismertem az embert, es allatira nem nem erdekelt h mit gondol akkor es ott rolam hiszen tobbet ugysem talalkoztam vele:-)))
Hosszutavu kapcsolatban pedig azert nem vagyok szegyenlos mert vannak dolgok amiken nem tudok valtoztatni, pl: attol h takargatom magam a paplan alatt a sotetben szex kozben meg nem lesz nagyobb mellem:-))))
Nemcsak egy nőnek megalázó.
Én ugyan nem vagyok nő, de volt jópár egyéjszakás kalandom. Nos, tapasztalataim szerint az ilyeneknél még kevésbé számítanak a hibák. Legalábbis én sosem a csajok hibáival foglalkoztam és szerintem ők sem az enyémekkel. :)
Szégyenlős?Hahaha!
Nem,mert be voltam rúgva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!