Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a lányt, hogy?
Egyszer mar feltettem a kérdést de nem igazán tudtak segíteni. Most kicsit masok az opciók. Előzmény annyi, hogy tetszettem egy lánynak de nem viszonozta a kepet, amit kapott tolem. Hogy tegyem fel a kérdést?
Opciók:
1. En is lathatlak?
2. Lathatlak en is?
3. Küldessz te is?
4. Te is kuldj magadról!
5. Nem küldessz te is?
6. Te nem küldessz?
7. En is kérnek tőled egy hasonlót.
8. En is kerek!
9. Megnezenek rólad is egy hasonlót.
10. Kuldhetnel te is.
En kapásból az elsőt írnám neki, a többi szerintem tul van csavarva, bunkó, vagy ép bizonytalan.
Te melyiket választanad? Mit írnál, ha egyik sem tetszik?
Jezusom. Most komolyan miert kell egy egyszeru kerdest tul csavarni? Legyel mar ferfi basszus!!!!
Kuldtel kepet. Ird meg neki h te is orulnel ha viszonozna a kepet es lathatnad ot.
Egyszeru
csak a tisztánlátás végett, meztelen kép? :D
de én a 3. választanám, 4estől lefele azok már kicsit követelőzőek. az első 3 viszont korrekt
Bármelyiket írod, a lány szerintem tudni fogja, hogy szeretnél egy képet róla.
A magam részéről a legegyszerűbb formát választanám: "Légyszíves küldj egy képet Te is!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!