Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal ahol meleg ázsiai fiukkal lehet ismerkedni? BÖVEBBEN lent
13.55 folyt
meg tőled is hánynom kell nem elég h b*zi vagy de még sárgák is kellenek.fúúj
A Gaypointon az etnikumnál beállíthatod
... de am tényleg nem sok van... vagy a facebookon korean gay; asian gay... kb
basszus, azért az tényleg durva, hogy a húzott szeműekre gerjedsz (ezt sosem értettem, majd valaki mesélje el, hogy mi szokott megtetszeni) ráadásul még a saját nemedben
sajnos el kell, hogy szomorítsalak mert (bár annyira nem kevesen vagyunk) nincs köztünk homokos.
egyébként próbálkozz a guglival: gay, homosexual, dating, asian (stb.) kulcsszavakkal. te beteg, beteg állat.
"sajnos el kell, hogy szomorítsalak mert (bár annyira nem kevesen vagyunk) nincs köztünk homokos."
sztem George Takei másképp gondolja :) Kis naiv... MINDEN emberi populációban vannak melegek, és ha a statisztikáknak lehet hinni, sokszorta több meleg ázsiai fiú van a világban, mint heteró magyar.
én a magyarországi sárgákról akartam beszélni :( most meg tiszta rosszul érzem magam, hogy te ilyen okos vagy. basszus.
akiket ismerek, de még azok közül akiket csak látásból ismerek, sem került elő egy homokos sem.
Mert természetesen majd azzal kezdik, hogy neked bevallják...
A planetromeo-n láttam egypárat. Mármint Magyar, másodikgenerációs ázsiai srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!