Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért izgat ha elképzelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat ha elképzelem, hogy a párom egy másik nőt d*g?

Figyelt kérdés

Szóval 3 éve együtt vagyunk, szeretjük egymást,de engem nagyon izgat a gondolat.

Már felvetettem neki az édes 3 -as ötletét egy idegen lánnyal, de nem akarja.

2015. okt. 27. 23:36
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

#9-es

Persze, benne van a pakliban ez is, nyilván tetszik majd neki a csaj, mert csak olyan emberhez tudsz szexuálisan vonzódni aki tetszik, éppen ezért mondtam, hogy idegen csajszi legyen neki is, és nekem is. Még az igazi nevét sem fontos tudni. Én egy egyszeri alkalomról beszélek, az is lehetséges, hogy egyikünknek se jönne be a helyzet, és felejtősre vennénk. A Párom azt mondta, hogy még velem sem bír, nemhogy még egy csajjal:D Meg persze azt, hogy szeret, és nem tudná megtenni. ( Ennek azért örültem:) )

2015. okt. 30. 23:29
 12/36 anonim ***** válasza:
Én benne lennék még 6-os fogatban is!
2015. okt. 30. 23:31
 13/36 anonim ***** válasza:
És ha jobb lesz a másik csaj, akkor mit lépsz?
2015. okt. 30. 23:39
 14/36 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy jobb? Mi számít jobbnak. Édes 3-as lényege, hogy mind a hárman benne legyetek... Ez a dolog csak egy stabil kapcsolatban működik, a mi kapcsolatunk pedig az... Meg kell beszélni, hogy ki meddig mehet el, mit lehet és mit nem. Csak így működik!
2015. okt. 31. 00:02
 15/36 anonim ***** válasza:
Hát ha így fogjuk fel akkor meg lehet beszélni, ha a pasimhoz hozzáérsz kinyírlak, de miközben engem dug, te kényeztethetsz engem:)
2015. okt. 31. 00:10
 16/36 A kérdező kommentje:
Akár, de természetesen nem. Érintés nélkül nehezen menne a dolog:)
2015. nov. 2. 21:16
 17/36 anonim ***** válasza:

Lehetek én a párod?

Akkor máris megoldottnak tekintheted a kérdést!

2015. nov. 2. 21:20
 18/36 A kérdező kommentje:
Nem úgy van az...:) De néha eszembe jutnak ilyen kis csalfa gondolatok... :P
2015. nov. 2. 21:43
 19/36 anonim ***** válasza:
Hát én azt nem tudom, hogy téged miért izgat, de engem az izgat, hogy én dugjalak téged! :D
2015. nov. 2. 21:46
 20/36 A kérdező kommentje:
Így hogy nem is láttál?:D
2015. nov. 2. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!