Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért az a férfi ideál, hogy legyen olyan
vékony mint egy kislány és öltözködj úgy mint egy
meleg?
Ki szólt meg, hol és miért adsz az ilyen emberek szavára, ezt lányként kérdezem? Ki nem sz.rja le ha nekik nem tetszik, majd keresnek maguknak egy életképtelen őzikét, te meg találsz majd rendes lányt, aki így fog szeretni és nem kell azon paráznod, hogy basszus nem borotváltad le a mellkasad mit fog szólni.
2015. okt. 27. 19:02
Érdekes, engem senki sem szólt le a szőrös hasam miatt, sőt, eddig minden nőneműnek tetszett a szőrcsík a hasamon. :D Szóval nem hinném, hogy ez olyan általános dolog lenne, szóval ilyen random fruskákkal ne törődj... ^^
2015. okt. 27. 19:07
Oké, a meleg öltözködés kissé tényleg gáz.
De a vékony férfiakkal nem értem, mi bajod van. Szerintem nem a testalkata miatt lesz valaki férfi, hanem mondjuk a személyisége, az intellektusa miatt.
Persze, ha felszínes vagy, akkor nyugodtan nézz le valakit azért, mert vékony.
Én vékony vagyok, mégse nézek le senkit azért, mert mondjuk kövér.
2015. okt. 27. 19:21
Mondjuk valaki ilyen testalkatú eleve,arról meg nem tehet.Amúgy meg a média miatt van ez.
2015. okt. 27. 19:26
Én már sokszor leírtam ezen az oldalon is, hogy nekem speciel a husis férfiak tetszenek, szőrösen és elegáns öltözékben. Rendesen le is szóltak az ízlésem miatt...ezek a mai fiatalok, ejjj:'D
2015. okt. 27. 19:46
Le lehet engem is szólni, de nekem fontos, hogyan öltözködik a barátom (nem az előzőleg említett stílus jön be). De testalkatra nekem sem tetszenek a "kislányos" férfiak :)
2015. okt. 27. 19:51
13-as vagyok.
Kedves lepontozók!
2015. okt. 27. 19:53
Azt is leírhatnátok, hogy mivel nem értetek egyet, amellett, hogy lepontoztok.
2015. okt. 27. 19:53
Nem, minden nőnek a szőrös, dagadt, igénytelen pasik jönnek be, akik azt hiszik a középkorban vagyunk.
2015. okt. 27. 20:26
"szőrös, dagadt, igénytelen"
Ezt a 3 szót nem használnám egy mondatban...Attól, hogy valaki testesebb, macisabb és nem borotválja a mellkasát nem jelenti azt, hogy igénytelen. Az én párom macis és szőrös, de az igénytelenség távol áll tőle. Nem is értem, hogy mi ez a felfogás?!
De h a kérdésre is válaszoljak, szerintem ez azért van, mert ezt nyomja a média, meg a celebek...és ugye a azokat majmolja a többség.
2015. okt. 27. 20:33
Kapcsolódó kérdések: