Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Van egy osztálytársam és bevallom nagyon irigy vagyok rá.
Mindig voltak és lesznek ilyen "istennők" akik ejdejólnéznekki és mindenki más szarul érzi magát mellettük, nálunk is van ilyen csak. A barátodnak meg bejön? Ezt sztem gyorsan verd ki a fejedből, a barátod nem lenne veled ha nem szeret, szal ne parázzál, majd akkor legyél full irigy a csajra ha a barátod érte hagy ott. Addig meg ennyi, ő ilyen, te meg olyan vagy, nincs mit tenni.
17/L
Persze,én is irigy vagyok az ilyen fullos csajokra :-)
Én is szeretnék úgy kinézni...Csak kényelmetlenül érezném magam,mert nem én lennék :-S
Egyébként meg a barátnőd mázlista volt a genetikában is,ha szép az arca stb...
Nyilván tudja magáról,hogy jól néz ki és ezt ki is használja,mármint kihagsúlyozza.
Amúgy ezzel nincs is baj,tegye csak meg :-)
Szerintem a legtöbb pasi megnézi ezeket a nőket,akik fullosak,jól néznek ki...
Biztos tetszik a barátodnak,de téged szeret :-)
Amennyire lehet,te is hozd ki magadból a maximumot :-)
Minden osztályban vannak jobb csajok.Egyébként az is lehet,hogy a barátnőd is sokszor küzd ezzel az érzéssel,mint te.
Nyilván ő sem érzi magát elég jónak és elégedettnek,mint ahogy a legtöbb nő :-)
Sajnos ez így van :-)
Sokan vagyunk,akik irigylik őket :-)
Dehát szépek,és ezt el kell fogadnunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!