Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket mennyire izgat, ha egy pasi izmos?
Egy ilyesmire gondolok: [link]
mennyire számít nektek, hogy egy ilyesmi testű pasi legyen mellettetek vagy csak egy áltagos pasi aki lehet pocakos, sovány vagy se vékony se pocakos hanem átlag? Mennyire izgat titeket?
#7/20-as vicces kicsit (pozitívan :D ) Egy ilyen kidolgozott testű ember elhiheted, hogy max havi egyszer ha eljár bulizni és ott se taccs részeg:DDDD És látszik, hogy nem olyan kondis sráccal/férfival nem beszélgettél még ezekszerint, aki teljesen más, mert van az egoista része, de én 2 éve edzem és 16kg + rajtam és ehhez hasonlóan vagyok szálkás, de ennyire még nagy izomrétegeim nincsennek, és mégse vagyok elszálva magamtól, azért kérdeztem ezt, mert ha nagy az önbizalmam akkor egyértelmű a dolog, de ígyse vagyok elszállva magamtól márha érted, és egy átlagos ember is lehet ugyanúgy egoista a semmire :D a #9/20as válaszát tudnám ide erősíteni :D
#12/20
Tudod én is napi rendszerrel élek,alszok :) Egy órába kerül mire megcsinálom az egésznapra való csirkemell,rizsem, edzek kb 1,5 órát és napi 6x étkezem és egy étkezés 10perc :D tehát összesen 3,5 órát pazarlok el igen tényleg igazad van :D ja termsézetesen heti 5x edzek :) Tehát, mint az előző is borzasztó :D
#16/20as vagy 1es :D
Rólad csak annyit ,ha 25 felett vagy akkor már neked csak a pénzes csávók jöhetnek be, sőt tuti :D Meg engem nagyon nem érdekel, hogy 25feletti letaknyozik, 18évesen szerintem egészségesebb vagyok, és ha nem érdekel az érdeklődési köröm, akkor mi volt a buta fejedben, hogy ide válaszolj ?:D Szerintem 18évesen intelligensebb vagyok, mint te 25 felett (gúnyszavakért bocsi, de muszáj volt) :)
Többi válaszólónak köszönöm :D Természetesen önmagamért csinálom, mert régen olyan sovány voltam, hogy sok poénos csúfolást kaptam haveroktól stb, és egy idő után magamra vettem és elhatároztam ezt. 191 centi 65 kg voltam. Ez a kérdés csak egy érdekesség számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!