Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálunk olyankor amikor zavarban vagyunk? (főleg fiúk)
Az eredeti kérdés, hogy Ti mit csináltok olyankor amikor zavarban vagytok vki előtt? A lényeg, hogy sokat írjatok, lányok is nyugottan.
/csak egy felmérés szerűség ;)/
igen, pont azért kérdezem,hogy kiben hogyan nyílvánul meg ez a "beépített" dolog :)
köszi a választ
én általában láthatóan feszengek, igazgatom a ruháimat és ha nagyon durva akkor picit dadogok is, de néha ez előfodul akkor is, ha egy régi kedves ismerőst látok és túl sokmindent szeretnék egyszerre mondani és a végén már nem tudom kifejezni magam ^^" állítólag aranyos vagyok ilyenkor, de személy szerint a föld alá süllyednék
19/l
:D köszi az infót!
írjatok még sokaaaaat!
légyszi :)
arra vagyok kíváncsi, h átlagbn mk azok a dolgok amiket mindenki elkövet ilyen helyzetben
ííírjatook!!! :D
Vakarom a tarkóm mint egy tetves meg piszkálom a nyakláncom :P
16/F
Én megtanultam kezelni ezt a helyzetet.
Ha messziről látok valakit, akkor nem lehet zavarban, minek? mert lát a csaj? ugyanmár.
Ha beszélgetek vele, és olyan dolog jön fel, ami miatt zavarban lehetnék, visszaszólok valamit, ami ehhez kapcsolódik, és utána vágom h nézd máár, elpirultál? Ilyenkor a csaj lesz a zavarban, nekem pedig nő a magabiztosságom.
Amúgy ha mégis ilyen helyzet alakul ki, szimplán csak nem pörög annyira a nyelvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!