Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevésbé csinos lányok, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésbé csinos lányok, nektek nem esik rosszul, ha elmentek bulizni a nálatok szebb barátnőitekkel, mindig őket veszik észre, őket szólítják le?

Figyelt kérdés

Nálam is ez volt a helyzet tegnap este, mindenki csak a csinosabb barátnőimmel szeretett volna ismerkedni, én mintha ott sem lettem volna.

És a barátnőim, akiknek pasijuk van, mondhatni komoly párkapcsolatuk, simán hagyták hogy tapogassák, ölelgessék őket idegen férfiak, akiket életükben akkor láttak először. Őszintén nagyot csalódtam bennük.

És azóta is bánt, hogy mért van az, hogy csak azért mert ők szépek, nem tudják levakarni magukról a jelentkezőket, azt senki sem nézi, hogy milyenek belülről, milyen húzásaik vannak, miközben én, aki ilyet soha nem tudnék megtenni az állítólagos hőn szeretett párommal, a kutyának sem kellek, mert nem felelek meg a mai szépségideálnak.

2015. okt. 26. 01:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet így általánosítani. Most ez beképzelten fog hangzani, de őszintén szólva szerintem én jóval csinosabb vagyok a barátnőmnél akivel bulizni szoktam(persze a szépség valamilyen szinten relatív, nyilván van akinek valamiért külsőre is jobban bejön ő, de a "közízlés" szempontjából egyértelműen szebbnek mondanám magam). És sokkal többen mennek oda hozzá. Feltűnőbben öltözik, és valahogy a kisugárzása is olyan, hogy jobban megfogaja a fiúkat. Nem tudom, hogy csinálja, de tény, hogy ha egy társaságban vagyunk akkor többen fognak rá nyomulni mint rám. Nem csak a külsőn múlik ez.
2015. okt. 27. 00:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Ugyanezt tapasztalják a fiúk is. Aki jól néz ki azt észreveszik a lányok, akik nem, azt nem veszik észre.

Mellesleg buliban nem úgy ismerkedni, mint, ahogy te gondolod. Ott nem a belső számít.

2016. jan. 16. 19:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Hasonlót megtapasztaltam, de nem barátnőkkel, inkább iskolatársakkal. Rendezvényt szerveztünk, én rohangáltam mindenkinek az ügyes-bajos dolgaiért, erre a nagy búcsúbulira a nagy köszönet miatt azokat a csajokat hívták meg, akik szépek voltak, és egyes programok előtt bazsalyogtak rájuk 3 másodpercig, amíg beengedték őket... igen, ez szar érzés volt. De mióta megtaláltam a párom, rájöttem, hogy nem volt értelme szenvedni emiatt, mert aki ennyire felszínes, az mit érdekeljen engem.
2016. máj. 19. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!