Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé csinos lányok, nektek nem esik rosszul, ha elmentek bulizni a nálatok szebb barátnőitekkel, mindig őket veszik észre, őket szólítják le?
Nálam is ez volt a helyzet tegnap este, mindenki csak a csinosabb barátnőimmel szeretett volna ismerkedni, én mintha ott sem lettem volna.
És a barátnőim, akiknek pasijuk van, mondhatni komoly párkapcsolatuk, simán hagyták hogy tapogassák, ölelgessék őket idegen férfiak, akiket életükben akkor láttak először. Őszintén nagyot csalódtam bennük.
És azóta is bánt, hogy mért van az, hogy csak azért mert ők szépek, nem tudják levakarni magukról a jelentkezőket, azt senki sem nézi, hogy milyenek belülről, milyen húzásaik vannak, miközben én, aki ilyet soha nem tudnék megtenni az állítólagos hőn szeretett párommal, a kutyának sem kellek, mert nem felelek meg a mai szépségideálnak.
Ugyanezt tapasztalják a fiúk is. Aki jól néz ki azt észreveszik a lányok, akik nem, azt nem veszik észre.
Mellesleg buliban nem úgy ismerkedni, mint, ahogy te gondolod. Ott nem a belső számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!