Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar tovább barátkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar tovább barátkozni?

Figyelt kérdés

Egy sráccal hónapokig találkozgattunk, nagyon jól elvoltunk, de nem jöttünk össze, mert nyáron nagy lett volna köztünk a távolság, meg a volt barátnőjén se tette túl magát (ezt nem mondta, de egyértelmű volt). Nyáron összevesztünk,és ő újra összejött a volt barátnőjével. Én ezt egy elég határozott visszautasításnak vettem. DE ő újra elkezdett felém közeledni (nagyon), bár azt mondja ez csak baráti. Látom rajta, hogy még mindig tetszem neki, ugyanúgy néz rám, mint tavasszal. Tudom, hogy a barátnőjével nagyon viharos a kapcsolatuk, mindennapos viták vannak - ezeket ő mondta.

Én próbálnám a közeledését hárítani, csak ez nem megy olyan könnyen, mert érzek iránta. Ő keresi a társaságomat, érdekli mi van velem, mindig figyel rám stb... szóval érzem, hogy fontos vagyok neki.De mégis mit akarhat??? Csak szerintem az a normális, hogy ha valakivel majdnem összejöttem, de végül mégse, akkor békén hagyom a másikat, nehogy fájdalmat okozzak neki?

2015. okt. 25. 14:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel ismét a bugyid közelébe szeretne férkőzni,és megdönteni,így aztán pont nem érdekli,te mit érzel.Van neki egy biztos,ami mellé jól jön egy kis ágymelegítő.Ha annyira szar lenne a kapcsolata,már rég nem lenne benne,és ha te annyira érdekelnéd,akkor veled lenne,nem kábítana.
2015. okt. 25. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!