Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért ennyire óvatos velem ez a férfi, vagy lehet nem is látja bennem a nőt, csak egy kedves kollégát?
Előre elnézést kérek, mert igaz 28 éves vagyok, de fél éve ért véget egy 10 éves kapcsolatom, aki minden szempontból az első férfi volt az életemben. Ez azzal jár, hogy gyakorlatilag nem nagyon értek a férfi-női játszmákhoz, a férfiakhoz sem...
Szóval, van egy kollégám (ő is 28 éves), akivel eddig nem volt sok közös munkánk, de napi szinten láttuk egymást, azonban kb 3 hónapja én is abba a munkakörbe kerültem ahol ő van. A közös munka során figyeltem fel rá jobban, előtt semleges volt számomra. Nagyon tetszik, hogy sokat segít nekem, míg mások csak szóban elmondják mit kellene csinálnom, amit néha alig értek, ő addig azonnal odajön, mindent megmutat, sőt elmagyarázza, hogy megértsem. Azt is mondta, ha úgy látom, hogy elfoglalt, de gondom van, akkor is nyugodtan szóljak neki, jön és segít. Nagyon tetszik nekem, hogy nagyon érti a munkáját, és hogy hihetetlen értelmes, szeretem ahogy gondolkodik, olyan határozottnak és férfiasnak látom. Tetszik a természete, mert egy kicsit komoly, hűvös jellem, de akit beenged a világába, azzal nagyon kedves. Nem vagyok nagy horoszkóp guru, de ő Szűz, talán ezért ilyen.
A bökkenő a dologban, hogy neki van egy 23 éves barátnője, akivel kb 2 éve vannak együtt, együtt is élnek, a kollégámnál. Túl sokat nem beszél a kapcsolatáról, de úgy vettem a ki a szavaiból, hogy fiatalnak találja párját, néha úgy érzi, hogy a húgával él együtt.
Talán a kapcsolata miatt nem mert nekem konkrét jeleket adni, vagy más van a háttérben.... de néha meg úgy érzem akar valamit. Van olyan, hogy csak úgy minden ok nélkül odajön hozzám beszélgetni, sokszor megnevettet. (egy kolléganőm állítása szerint, ritkán látja őt nevetni, de amióta én jelen vagyok, teljesen ki van nyílva). Volt olyan, hogy én megjegyeztem egy másik kolléganőmre, hogy egy nagyon csinos nő, nem is értem hogy van egyedül, erre ő kapásból rávágta, hogy szerinte én sokkal csinosabb vagyok.... Nagyon zavarba jöttem, már nem is emlékszem, én ezt hogy reagáltam le.
Hamarosan megyünk páran egy továbbképzésre, teljesen véletlen (ha létezik ilyen....), bennünket együtt osztottak be. Egy másik városban lesz, 3 nap 2 éjszakát leszünk ott. Amikor megtudtuk, azonnal jött, hogy milyen jó lesz, már nagyon várja. Én megkérdeztem, hogy az oktatást is? Erre ő azt mondta mosolyogva, hogy azt annyira nem. Ez biztató jel volt számomra, illetve nemrégiben fedeztem fel, hogy facebookról levette az összes képét, amivel a barátnőjével van. Persze, még nem mertem rákérdezni a dologra, majd mondja, ha a akarja.
Vannak pozitív megerősítések a részéről, és azért én is adok neki, mert dicsértem már meg, amikor fodrásznál volt, burkoltam közöltem már vele, hogy sármos. De azért nem akarok nyomulósnak tűnni, meg nem is az én dolgom a bókolás. Mindezek ellenére, érzek valami tartást benne, nem mindig értem, hogy most hányadán állunk.
Talán az a továbbképzés majd segít, hiszen sokat leszünk kettesben.
Más is úgy véli, hogy néha nehéz a férfiakon kiigazodni?
Bocsi, hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!