Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? /hülye kérdés:D/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? /hülye kérdés:D/

Figyelt kérdés

Van 1 srác a suliban,aki már régóta tetszik. Elég gyakan nézem és ő is engem. Szerintem megtudta,hogy tetszik nekem,és ma nagyon nézett. Szerintetek nézzem vagy ne?

Nem akarok beégni elötte,mert gáz,hogyha kiderül,hogy neki meg nem jövök be xD :D

Tudom hülye kérdés,de valaki adjon valami ÉRTELMES TANÁCSOT!

Köszönöm :)

2010. márc. 17. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem verd szemmel!
2010. márc. 23. 20:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a mai fiatalsággal?A lányok nyomulnak a srácokra...hihetetlen...Amúgy tanács...mikor néztek egymásra nyomj egy ";)" és máris tudja mi a szitu...legalábbis remélem annyira nem béna xd
2010. márc. 23. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Előzőnek. NE idegesíts fel, mert megkereslek és felrobbantalak vagy ne mtudom mit csinálok :D Komolyan, mégis mi a f@szért jelentene nyomulást ha egy lány néz a fiúra??? Mégis mi legyen? Minden nő ássa be magát egy közös gödörbe, és ha az általa vágyott regényhős férfi nem találja meg azonnal a világ másik végéről, akkor már mindenki kötschög, töketlen?
2010. márc. 23. 20:56
 14/20 anonim válasza:
25%
Terhes vagy!
2010. márc. 23. 20:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
a fiúnak kell megtennie azt a lépést hogy odamenjen hozzád... nézzed csak és ha nem megy oda hozzád, vagy gyáva csicska, vagy meg nem jösz be neki illetve van bnője :D
2010. márc. 23. 21:29
 16/20 anonim válasza:
35%
leszart a madár mi?
2010. márc. 23. 21:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Inkább azon vitatkozzunk hogy hány éves...

Ja de amúgy tényleg terhes vagy!

2010. márc. 23. 22:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Ezt miért itt kell megkérdezni, nem tudod ezeket a dolgokat a szüleidtől megkérdezni? Lehet, jobb választ adnának az effajta kérdésekre, mint az itt lévők...

A mostani 15-16 évesek miért vannak ennyire elszakadva a családjuktól?

2010. márc. 23. 22:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Nézhetsz Rozi:D
2010. márc. 23. 22:39
 20/20 anonim ***** válasza:
hogy ezek a mai lányok, hogy nyomulnak, felháborító, hogy a mi időnkbe nem volt ilyen.
2010. márc. 23. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!