Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyen nagy dolog megjegyezni, egy születésnapot?
Figyelt kérdés
Barátom ismét elfelejtett felköszönteni...Tavaly is ez volt, persze utólag készült, de aznap eszébe sem jutottam, és ezt elmondtam neki akkor, hogy milyen rosszul esett...MOst megismétlődik ugyanaz. Akárkit kérdezek, mindenki végi a férfiakat, hogy így van kódolva az agyuk, rosszak dátumokban,stb...Nem kell fejben tartani,de kérdezem én, miért olyan nehéz beállítani egy rohadt emlékeztetőt a telefonba??2015. okt. 24. 21:09
1/11 A kérdező kommentje:
*védi
2015. okt. 24. 21:09
2/11 anonim válasza:
Én veled értek egyet. A mai világban, amikor a budi is időzíthető, minimum elvárás, hogy felírja.
3/11 opened paradise válasza:
Én sose felejteném el...mert nekem is ma van :D
Úgyhogy boldogat :)
4/11 anonim válasza:
Hát ez gáz .-Ha nincs esze legalább legyen notesze...
5/11 anonim válasza:
Nekem a f.aszbuk megmondja, melyik ismerősömnek van szülinapja. Ma kettőnek is volt, mindkettőnek írtam, hogy kapjákbe :D
Amúgy hepibörzdéj (ha ma van). És igen, bunkó dolog.
6/11 mikeXxX válasza:
Be kell valljam én is mindig elfelejtettem pedig szerettem őt de aztán én is a telefonba lőttem be a 2 dátumot 1 vásárlás 2 a bizonyos nap !
7/11 A kérdező kommentje:
opened paradise, köszi, neked is:) A többieknek is köszönöm. Fb nem jelzi ki, egyszer, még évekkel ezelőtt kíváncsi voltam, ki emlékszik anélkül is, és azóta nem sikerült visszaállítanom, mondjuk olyan nagyon nem is erőlködtem..De tudta, hogy az enyémet nem jelzi ki, csak idő közben elfelejtette:( Meg azt mondja, emlékeztetőt is állított be, csak rossz dátumra...:D
2015. okt. 24. 22:02
8/11 anonim válasza:
Boldog szulinapot nektek! Am en nem tartom olyan felhaboritonak a dolgot, mint te. Persze, szarul tud esni, de ze van!
9/11 anonim válasza:
Nagyon nagy büszkeség van benned sajnos.
Én pl lesz@rnám, hogy felköszönt -e vagy sem.
Ellenben mást nem felejt el........
10/11 A kérdező kommentje:
Ha minden téren rendben lenne a kapcsolatunk, lehet nem foglalkoznék vele, vagy könnyebben elengedném. Itt az az alapvető gond, hogy nem kapok elég figyelmességet tőle (legalábbis többet igényelnék), és ez már csak hab a tortán, hogy még ilyenkor se...És közben látom magam előtt, ahogy egész nap a gép előtt döglik, nem lehet elmondani róla, hogy borzasztóan elfoglalt ember, és ezért ment ki a fejéből egy fontos időpont....sok a sérelem, sajnos
2015. okt. 25. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!