Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy lefeküdj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy lefeküdjön velem (újra)?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel már pettingeltünk, és nagyon jó volt, de (egyéb okok miatt) neki bűntudata volt, ezért azt mondta, több alkalom jobb lenne, ha nem lenne, mert nem tud így tükörbe nézni. Eleinte elfogadtam és megértem, mégis akár még alakítható lenne a dolog, hiszen senki nem tudna róla...Hogyan vegyem rá a dologra? Nagyon kívánom őt! Megvan a vonzalom nagyon is :)

20/L

2015. okt. 24. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Mik az egyéb okok?
2015. okt. 24. 19:32
 2/8 Költőnő? ***** válasza:
Sztem az h barátnője van.
2015. okt. 24. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Lelkiismeretrol nem hallottal meg? Nem azt mondta, hogy azert nem, mert fel, hogy kitudodik, hanem azert, mert nem tudna tukorbe nezni.
2015. okt. 24. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt jó lenne tudni,hogy mik az egyéb okok. Barátnője van, vagy amiatt van lelkiismeret furdalása,hogy úgy érzi csak kihasznál?
2015. okt. 24. 19:44
 5/8 A kérdező kommentje:
jártam egy ideig a legjobb barátjával...de nem is feküdtünk le és csak 1 hétig tartott, de neki akkor is bűntudata lenne.
2015. okt. 24. 19:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Már több hónapja nincs barátnője.
2015. okt. 24. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Így már értem, a barátja akar még tőled valamit?
2015. okt. 24. 19:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Bepróbálkozott, ezúttal csak ki akart használni, de én egyértelműen megmondtam neki, hogy sehogy se kell.
2015. okt. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!