Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek egy ilyen srácról?
Hát én is eléggé hasonló vagyok, és hozzám se vonzódott még senki
26/F
Öreg, ha ide kiírsz valami ilyesmit, apropó-ként mellékelned kellene hogy merre élsz!
Akkor az itt olvasgató magányos szívek esetleg írnak, küldenek egy privátot, és már nem kellene egyedül töltened a karácsonyt!
Csak ötlet! Nem fontos megfogadnod!
F/60
Nekem unalmas vagy:
- Nem járok el bulizni - ez egy tág fogalom, házibulikba se jársz haverokkal? Vannak barátaid? Ha vannak összeültök? Ha összeültök nem szoktatok iszogatni?
- Nem nézek más lányra - ez hülyeség. Egyáltalán nem elvárás hogy ne nézz más lányra, nem ettől fog bízni benned a nő, hanem attól hogy elismered a többi létezését és mégis a párod érdekel. Gondolom akkor te is elvárnád, hogy ne nézzen más pasira. Ez pl esetemben kivitelezhetetlen mivel szinte csak fiú barátaim vannak.
- Nem iszom alkoholt, sőt részeg sem voltam - nagy hiba, mivel én kifejezetten szeretek eljárni akár a barátommal is sörözni... Attól hogy voltál-e részeg vagy sem még nem leszel se jobb se rosszabb ember. (Részegedni amúgy én sem szoktam, úgyhogy ez dicsérendő).
- Dohányzást gyűlölöm - azt én is de a vízi pipa kéthetente legalább előkerül.
- Szabadidős elfoglaltságba meg nem ártana valami izgalmasabb hobbi... Ebőbl az jön le hogy otthonülős típus vagy. Ez az én örökmozgó életemmel összeegyeztethetelen lenne.
Én egy igazán extrovertált társasági karakán hölgyemény vagyok, szerintem nagyon elnyomlálak a személyiségemmel, az meg egy kapcsolatban sem egészséges.
Összességében ennyi, csak gondoltam ki is fejtem, hogy mik a kifogásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!