Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed azokról a kiskorúakról, akik 18 éves kor alatt szülnek?
Sajnálom,hogy ezt át kellett élned...:S
Én nem ítélem el az olyan embereket,akiknek már volt abortuszuk.Valami oka van annak,hogy nem tartotta meg...
A te esetedben pedig szükséges volt.
Anyukádra ne haragudj,mert szerinte az abortusz volt a megoldás.Szerintem úgy gondolta,hogy ez így jobb lesz neked,ne cseszd el az életed...
Az én anyám se állna mellém...Nem vagyunk valami jó kapcsolatban.:S
13:33-as, inkább azt a következtetést kellene levonnod, hogy: úgy nevelem majd a lányom, hogy NE legyen terhes 18 éves kora előtt...
28/N egy 4 éves kislány anyuja.
13:47
Ugyanmár...Biztos nem fogom apácának nevelni,hogy 18alatt senkivel ne feküdjön le..Ha megmár lefekszik,akár terhes is lehet.A legbiztonságosabb védekezések mellett is estek teherbe,vagy maradt meg a baba ( fogamzásgátló,72órás tabi... )
16:14
Akkor te is terhes lehettél volna akár....
Innentől azt írsz amit akarsz,mert egyik szavaddal ütöd a másikat
Igen?És ha valakinek mondjuk elszakad az óvszer,és bevesz a csaj esemény utánit,és terhes marad?:)
Csakmert a kórházba velem szembe fekvő 30+-os nő ezért jött abortuszra:)))
Ne legyél olyan okos légyszi ha azt se tudod miről beszélek.:)
Ésmostmár télleg nemérdekelsz:D
persze, én nem tudom miről beszélek, ja :) aki 28 éves vagyok, férjezett, és ovis lányom van...bezzeg egy 14 évesen teherbeeső tini, az aztán marha okos...nemár :P az óvszer nem 100%, ezt mindenki tudja, azért van a tabi. amíg meg valakinek azt még fel semírják, annyira gyerek, az a szexhez is gyerek. ennyi a véleményem. és még mindig nem bántam meg, hogy nem keféltettem magam nyolcadikban :) tudod, ez az egyik módja, hogy ne tartsanak a fiúk ribancnak. persze nem a szemedbe mondják...
ja, és az én lányom sem lez ilyen 10 év múlva, az tuti, mert rendes nevelést kap, és megválogatom a társaságát, ahogy anyu is megválogatta anno az enyémet :) erről meg ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!