Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elviselni, hogy a házas szerelmetek a házastársával is lefekszik mikor tőletek hazamegy?
Mas hasznalt ferje nekem nem kene
Szerintem csont buta vagy es ocsmany no
Hiszen egy okos szep nonek jut sajat szabad pasi.
Hát, ha nem kezdesz házas/foglalt emberrel az nagyban javítja az esélyeidet. Értem én, hogy a szerelemnek nem lehet parancsolni, de ennél több eszed lehetne.
Plussz ha utánna vígan ágyba bújik a feleségével/férjével aligha tekint rád szerelemmel.
Igen ha jon egy harmadik akkor a hazassagot megette a fene
DE erre talaltak ki a valas intezmenyet
Ha beleszeretsz egy 3 emberbe akkor szepen elvalsz es nem hazassagon kivuli kapcsolatba lepsz
Kulturalt emberek igy teszik
Rettenetesen nehezen. De honnan tudod? Elmondja, hogy otthon is szerelmeskednek. O is szenved tola vagy csak te? Ha elmondja es nem tagadja, akkor legalabb jo, hogy tudod es van valasztasi lehetoseged, hogy ezt meddig viseled el/turod ezt. Ha elmondja az azonban nemcsak oszinteseg, hanem kegyetlenseg is. Kegyetlen veled, hiszen ez a te elarulasod is es szexualis ertelemben teged ugyanugy megcsal.
Azon go dolkozz (felreteve az osszes erzelmedet, vagyadat), hogy mennyit ersz magadnak? Mennyire tiszteled magad? Mennyire szereted magad? Mennyire tudsz egyutt elni ezzel a tudattal?
Az a ferfi, aki itt is ott is szexel az igazan egyik felet se szereti csak onmagat es csak a kielegules erinti. Sok hazas embert ismerek, aki megcsalta a feleseget es aki szerelmes lett a szeretobe az otthon bizony nem teljesitett tobbe (volt hogy fokozatosan volt hogy elvagolagosan). Sajnos az gyakori, hogy a szereto megjelenese megdobja az otthoni szexet is, de ez egy ido utan lecseng. De ez rajtad nem segit:-(.
Probalj kiszeretni belole...kidobni es megmondani, akkor folytatjatok, ha elvalt mar. Ennel a feltetelnel kiderul valoban szeret-e vagy csak "hasznal" a testi es lelki hianyerzete enyhitesere.
Sok sikert.
11-es felvetesere:
Ezen jot nevettem, mert 1. Ha csont buta, akkor a feleseg farasztoan okoskodo lehet es ez kikapcsolodas a ferjnek vagy akkor viszont szep, csinos es legfokebb szexualisan nagyon vonzo, ha a kedves ferj nem tud csomot kotni a farrkincajara.
2. Ha bun ronda, akkor viszont szuper okos es jo hallgatosag, megerto es kedves, megintcsak valami olyan felaĺlasban, ahol szegeny ferj minimum sajnalatbol megszeretgeti es még ezt elvezi is.
Pedig egy no akinek egeszseges onbecsulese van es buszke magara SOHA nem megy bele egy ilyen aljas kapcsolatban
Egy kapcsolat ahol ket not vag at a pasi
Szerinted egy normalis no belemegy ebbe????
Egy normalis nonek jut szabad pasi
Mivel van onbecsulesem ebben igazad van soha nem volt es nem lesz reszem.
Persze kornyekeztek nos pasik de egyenesen megmondtam nekik hogy szegyeljek magukat es ha tovabb csaptak a szelet megkerdezem toluk felhivjam e a feleseguket.
Egy ember nem kutya tud parancsolni maganak es nem engedi az erzelmeket ha tudja mocskos dolgot kovet el erkolcsileg.
A ,,szerelem,, ket ember tiszta nemes oszinte erzese igy itt kizart itt siman onzo birtoklas es nemi vagy van.Hiszen a nagy szerelem hazugsagra epul es csalasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!