Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért öltöznek a fiúk manapság annyira b*zisan?
Engem nagyon elszomorít, hogy szétnézek az utcán és mondjuk 10 hímnemű emberből talán 3-ra mondhatom, hogy fiú/férfi... Szóval nekem is elmagyarázhatná valaki, hogy ez mire jó.. Én személy szerint egy férfiban pont a férfiasságot szeretem...
19/L
2010. márc. 17. 06:49
Soha eszembe nem jutna igy fölöltözködni. Semmi férfiasság nincs bennük és az olyan lányok akik erre gerjednek szerintem nincsenek 16 évesek sem. Én például alapból kicsit másképp öltözködöm mint a mai fiatalok többsége. Amikor fiatalabb voltam akkor sem volt ez másképp. Nemtudnék fölvenni olyan répa gatyát ami mindenhol feszül rajtam. Nemszeretem ha a póló a köldökömig ér és a fülem sincs kiszurva. Tetoválásom van alkarom végig be van töltve és jobban szeretem a trikó,bőrdzseki,farmer,tornacipő combót. Nem nézem le ezeket a kis majmokat majd kinövik. Mindegyik egyforma stilustalan izlésficamos 15 16 éves. 20/F
2010. márc. 17. 07:03
Tényleg nagyon elszomorító. Hihetetlen. Csak képzeljétek el, mi lesz 10-15 év múlva? Nem folytatódhat így. Lassan nem lesz egy férfi sem. Tisztelet a kivételnek, aki igenis rendes és Ízléses. Egy férfi legyen férfi. Ezt szeretjük rajta. :)
Egyébként pont tegnap olvastam egy cikket egy reklámkampányról: [link]
2010. márc. 17. 07:11
Most a lányok mondják ezt azt, és a valóság akkor miért nem ezt tükrözi????? Mert egyáltalán nem...
2010. márc. 17. 08:28
mert a viván sp-t mutogatják, és a mai fiatalok nagyrésze azt a szennyet nézi
2010. márc. 17. 09:08
[link] micsoda férfi: smink, körömlakk .. ehh :S
Ráadásul annyi izom van rajtuk hogy max 1 fél kilós kenyeret elbírnak, többet nem.
2010. márc. 17. 09:44
7/12 anonim válasza:
Azért, mert b*zik...:D
Ennyi az oka, semmi más..
2010. márc. 17. 10:25
mert nem normálisak, ilyen egyszerű
aki ilyen én azt nem is tartom férfinak, inkább csak egy gyenge kis porszemnek
2010. márc. 17. 11:57
Szerencsére én nem öltözködöm úgy mint egy b.zi, viszont ezért csajom sincs:( Én kb úgy nézek ki és öltözöm mint a Supernatural-ból Dean.
2010. márc. 17. 13:31
Nekem sem jön be ez a típus, az számomra nem férfi, aki több időt tölt a fürdőben mint én:) Nem szeretem a "csigákat" , tehát nem bírom akik nyaktól lefelé borotválkoznak, az a nők dolga. Kifejezettem szeretem, ha a párom borostás, jól áll neki a farmer egy fekete pólóval ékszer pedig a jegygyűrűjén kívül nem visel:) Irtó sexy ám:)
2010. márc. 17. 13:45
Kapcsolódó kérdések: