Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » :' (Ezt hogy gondolta? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

:' (Ezt hogy gondolta? Miért velem csinálták ezt? 4éve vagyok együtt a párommal, a legjobb barátnőmet 3éve ismerem! Megbiztam bennük de átvertek, ma mondta el egy jóismerős barátnőm hogy a barátnőm azzal dicsekedett hogy együtt volt a barátnőmmel!

Figyelt kérdés

Még eddig magamba vagyis ide irtam csak le meg egy fiúval beszéltem ezt!!

Kivel beszéljek elsőnek, mit mondjak nekik?

Tehetetlen vagyok!

2010. márc. 16. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És mire vársz válazt végülis?

"Ezt hogy gondolta? Miért velem csinálták ezt?"

Erre? Feltételezem úgy gondolták hogy te nem tudod meg.

Csinálni meg azért csinálták mert új és izgalmas élmény volt nekik.

Azt javaslom ezentúl ne szólitsd a pasid párodnak, mert ez a jelző már nem illeti meg, rúgd jól tökön és hagyd szenvedni, vond meg magad tőle. Ha ez szenvedés neki, ha nem akkor pedig annál inkább.

Nem tudom milyen élethelyzetben vagy, de ha nem vagytok anyagilag összekötve akkor add ki az útját (barátnőnek szintén), hogy később mi lesz azt majd az idő eldönti, de ezt a békát ne nyeld le, mert az élet még hosszú, vedd elejét ezeknek a dolgoknak már most.

2010. márc. 16. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Én egyikkel sem beszélnék ezentúl!A "párod"-at faképnél hagynám,ha együtt éltek,akkor kalap meg a bot,és soha többet nem adnék magamról jelet nekik!Legyenek boldogok.Nem méltóak arra,h egyáltalán beszélj is velük bármikor!SOha!
2010. aug. 11. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:
21:36 fogalmaz érthetőbben
2010. aug. 11. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!