Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen ajándékhoz?
A barátomnak nem sokára lesz a szülinapja és arra gondoltam, hogy hétvégén azzal lepném meg, hogy elviszem őt egy fürdőbe. Ehhez persze el kéne csennem a fürdőnadrágját, össze kéne készítenem a törölközőt, papucsot stb és egy mondva csinált indokkal útnak indulnánk (pl boltba kell menni)
De mivel ez csak hétvégén megoldható, ezért kíváncsi lennék újabb ötletekre, hogy a szülinapján hova vihetném, mit adhatnék még neki?
(sajnos vacsival nem tudom meglepni, a helyszín nem adott hozzá) Simán kajálni sem akarom elvinni, valami különlegeset szeretnék.
20/L
Miért kell rágörcsölni ezekre az ajándékozásokra?
Legyetek már közvetlenebbek.
Kérdező, én a páromnak az első évfordulónkra ajándékoztam egy hétvégi wellness-ezést, a mi évfordulónk is hétközbe esett, úgy oldottam meg hogy a konkrét napon este megleptem vacsorával és utána adtam neki oda ajándékként egy szép borítékban a visszaigazolást a foglalásról :) így azon a napon megkapta az ajándékot és a következő 2-3 napon fel tudtunk készülni, összepakolni stb. Szerintem így a legegyszerűbb kivitelezni.
Jó szórakozást!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!