Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek ha a pasitok sportol?
Figyelt kérdés
Biztatjátok, örültök neki, vagy egyáltalán nem, mert így kevesebb időt fordít esetleg rátok? Heti hány alkalom ami még esetleg belefér?2015. okt. 18. 16:59
1/7 anonim válasza:
A sport egészséges, akárhányszor tehetem, elrángatom edzeni. Én általában 4 x edzek hetente, ő 1-szer.
2/7 anonim válasza:
Amíg a "pasim" vol, nem zavart volna. Most, hogy már a férjem, zavarna, de szerencsére nem teszi.
3/7 anonim válasza:
Sakk, szumó, darts, kártyajátékok - jó sportok :D
4/7 anonim válasza:
Mivel én is sportolok,ezért igen.+Vonzónak tartom.
5/7 A kérdező kommentje:
És mi a vonzóbb? ha valami keményebb sportot űz (jégkorong, amerikai foci, box stb) vagy ha valami kevésbé ilyen durvát, mint egy (foci, tenisz, ping-pong) esetleg mentális sportok? Vagy egyszerre többet és jobb ha Hobby szerűen csinálja, vagy hétvégén mondjuk valamilyen bajnoki meccse is van?
2015. okt. 18. 17:12
6/7 anonim válasza:
én szeretem:)
második kérdésdre válaszolva:inkább hobbi szinten csinálja,a sport nagyon sok időt elvehet
de mondjuk nem minden esetben ,szóval ha össze tudjuk egyeztetni az időnket,és tud velem is törődni eleget akkor semmi akadálya
7/7 anonim válasza:
Én örülök neki, sőt el is várom hogy sportos legyen. Én is sportolok. Most nem azt mondom h minden nap konditerembe járjon, tök felesleges, de heti 3-szor kb csináljon valamit. Több is beleférhet. Keményebb sport is jöhet, lány létemre én is boxoltam úgy egy évig :D.
A versenyszerű sport is okés szerintem, de akkor nem ha minden hétvégének is a rovására megy és kb sose látom. Szóval csak mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!