Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltatok az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok az első csókotok után?

Figyelt kérdés
Mondtatok valamit, vagy nem kellettek szavak? A másik fél tudta, hogy nektek az első lesz? Hogy sikerült?

2015. okt. 18. 15:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Az enyém viccesre sikeredett :D kb a 4-5.randink lehetett. Búcsúzáskor én nyomtam volna a szokásos arcrapuszit, ő viszont elfordította a fejét, és mondta, hogy nem nem, ő meg akar csókolni. Én annyit nyögtem ki (nem tudom miért :D), hogy félek, de már késő volt, mert kaptam a csókot :D Nekem első volt, ezt tudta is a srác, ő viszont tapasztaltabb. Ezután én csókoltam meg, majd egy ideig öleltük egymást, és elbúcsúztunk. 19 voltam
2015. okt. 18. 17:35
 12/20 anonim ***** válasza:
első csók után jött a többi csók. néha azért beszélgettünk is a csókszünetekben. aztán jöttek a símogatások stb. pár randi után már komolyabb dolog is előfordult a csóknál.
2015. okt. 18. 17:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Kicsit be voltam bas.szarintva egy szalagavatón, ami nem az enyém volt. A csajnak már több kapcsolata volt pont akkor végzett egy 1 éves kapcsolattal. Így visszaemlékezve azt mondanám, hogy nagyon hosszú volt, de kitudja lehet csak vagy 10mp volt. Aztán valamikor visszakeveredtünk a többiekhez csak már nem tudom mikor.
2015. okt. 18. 18:17
 14/20 anonim ***** válasza:
A legelső az úgy zajlott, hogy álltunk egymással szemben utána, mosolyogtunk elég nyálasan mindketten (mindkettőnek első volt) és közben arra gondoltam, hogy a filmben is ilyen nyálas szokott-e lenni :D
2015. okt. 18. 18:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Felébredtem. 22F
2015. okt. 18. 20:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Felelsz vagy mersz :D Én mertem. Mindkettőnknek az első volt amúgy, és annyira nem is volt jó. Nagyon másra számítottam. :D 15 voltam azt hiszem. De örülök hogy akkor így történt, mert amikor nem sokkal később találkoztam valakivel aki már érdemes volt már nem rettegtem :D Meg az jól is sikerült.
2015. okt. 18. 21:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt nyálas! :D A srácnak nem ez volt az első, nekem igen. Tuti én bénáskodtam mert ráharapott a nyelvem hegyére....:D Aztán facebookon leírta hogy eddig én csókolok a legjobban, és hogy tök jó vagyok :D Nem tudom...lehet érezte hogy béna vagyok :D és nem akart megbántani....:D mindenesetre..én élveztem!! :D
2015. okt. 20. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:
még több csók :D simogatás, fogdosás, nyakharapás, meg is akart ujjazni de első csók után kicsit gyorsnak éreztem. aztán később erre is sor került. :D
2015. okt. 21. 19:17
 19/20 anonim válasza:
Nagyon finom, puha csók volt és hát folytattuk :D Nem adom magam könnyen de régóta szerettem volna Őt (igen az ágyban folytattuk :3)
2015. okt. 25. 20:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Legelső, vagy első "igazi"?

Szerintem mindenkivel az elsőt lehet elsőnek hívni...

De a legelső fura volt. Nem vele akartam... Egy haver provokált, hogy mutassam meg mit tudok, le ne égjek a kiszemeltem előtt. Én nem tudom utána mit csináltam, de ha emlékezetem nem csal, akkor bizonygattam az illetőnek, hogy nekem tényleg ez volt az első :D Egyszerűen tudtam mit kell csinálni és ennyi :D Bár vele tüzijáték nyilvánvalóan nem volt, mert nem szerettem. 12 voltam.

Az elsőt azzal, akivel tényleg (eredetileg) akartam, az illető elhülyéskedte. Borzasztóan csinálta! :D az arcomat is megnyalta, pedig már tapasztalt vén róka volt hozzám képest (na jó, csak 22). Nem mondtunk egymásnak semmit. Vagyis egy idő után közös megegyezéssel cuppogtunk, mert a haver figyelt minket a szekrény mögül, és szivattuk :D Aztán elmentünk sétálni.

A legutolsó első, csak egymással volt első. Ami megelőzte érdekesebb volt, mint ami utána történt, mert konkrétan kiprovokálta. Húzott engem, kérdezgetett, bökdösött, lökdösött, magázni kezdett, én mondtam állítsa le magát, (baromira tetszett, és provokált, de nem lett volna szabad...), vagy tenni fogok valamit, kérdezte mit, mondtam majd kitalálom. Kíváncsi volt a lelkem... Ürügy volt csak... De ő megadta nekem, én hirtelen felé fordultam, a kezem megrándult, egy másodpercre mindketten azt hittük, hogy megpofozom, az arcáról a szemeire majd a szájára ugrott a tekintetem, az arcán döbbenet és várakozás keveréke, én pedig bumm, elkaptam! Mindketten azt hittük, hogy nem merem, de annál is döbbenetesebb volt, hogy ő nem eltolt, hanem körül fogott, és visszacsókolt. Akarta, hogy megtegyem. Remélte. A csókunk heves, vágytól fűtött merő döbbenet volt. Csókjaink... Egyikből a másikba kezdünk, talán percekig. Lihegve bontakozott volna ki, hogy kezével egy közel arasznyi távot mutatva figyelmeztessen, hogy annyi hiányzik, hogy ne álljon jót magáért. Vagy ezt a második csóknál mondta már... Nem mernék megesküdni. De annál csodásabb első soha nem volt senkivel. Egymásnak estünk később, majd egy hét hülyítés után nem találkoztunk többé, de mikor meghalok, az életem filmje helyett, azt a fél napot kérem vetíteni amit akkor vele töltöttem, örökre bánnám, ha akkor nem vagyok bátor és nem teszem meg, amit tettem.

2017. febr. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!