Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők bejön ez a pasi? Jó pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők bejön ez a pasi? Jó pasi?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2015. okt. 18. 12:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki ez, de nagyon nem jön be! Nem tetszik a feje, nem tetszik a haja és az sem, hogy teljesen csupasz a teste...brrr.
2015. okt. 18. 15:43
 22/28 anonim ***** válasza:

Most érkezett: nem szavazhatunk le egy romafejű páva gyereket, mert jó egy labdarugdaló sportban.

Pasik akik itt méltatlankodtok, keressetek hasonló, híres nőkről szóló kérdést, pontosan ugyanezt a jelenséget látjátok majd ott is.

Mondjuk senki nem kérdezte, de ha olyan pasikról van szó, akiket soha a büdös életben nem kaphatok meg, akkor inkább Tyler Hoechlin-t választanám C.R. helyett... Ezvan...

2015. okt. 18. 16:08
 23/28 anonim ***** válasza:

Van, akinek bejön, de az nem várható el, hogy csak mert híres, minden nőnek be kell, hogy jöjjön. :-)

Engem egy Harrison Ford mosolyú pasi vett le a lábamról, ennek a focistának az arca számomra kevésbé szimpatikus. Hát, ez van, ízlések és pofonok különbözők, tessék elfogadni, uraim. :-)

2015. okt. 18. 18:54
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
ha a személyiségét nem nézem, csak a kinézetét, akkor sem igazán tetszik. a feje miatt. mégha nem látszana a tekintetében is hogy beképzelt f*asz, olyan cigós. :D
2015. okt. 18. 18:56
 25/28 anonim ***** válasza:
amúgy van nagyon sok szebb focista.
2015. okt. 18. 18:56
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Bottal sem piszkálnám, hiába híres focista, hiába van oda érte millió másik nő, és hiába vagyok jelenleg egy random gyk-s nő. Undorodom az ilyen típusú pasiktól.
2015. okt. 18. 20:13
 27/28 anonim ***** válasza:
Kedves "14-es! Az összes gusztustalan gazdag, híres emberért "megvesznek" a nők. A kérdés az volt, hogy "bejön-e nektek ez a pasi?"(szerintem a külsejére vonatkozott :D). Az meg hogy egy cigányképű, metroszexuális ember valakinek nem jön be, az nem álszenteskedés, hanem ízlés. :P
2015. okt. 27. 03:22
 28/28 anonim ***** válasza:
En nem mondanam ra, hogy tul izmos nekem, de a feje... Nem annyira.
2015. okt. 27. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!