Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen alacsony a férfiak igényszintje?
Figyelt kérdés
Nem mondok ujat azzal, hogy nem kell sok ahhoz, hogy egy not megakarjanak d*gni. Barki szoba johet aki 14-50 ev kozott van es egy kicsit is jol nez ki.
Arrol ne is beszeljunk, hogy mennyien felrek*rnak. Ketto ilyennel is sikerult osszeakadnom, de aztan nalam lebuktak.
Lehet itt mondani, hogy ez oszton meg stb. De szerintem nem allatok vagyunk, hogy ne tudjon uralkodni magan az ember...
2015. okt. 17. 16:48
11/17 anonim válasza:
Igen, ez igy van! aztán jönnek a 9-es féle anyabszók, hogy minden nő rbnc. Esetleg nem kellene mindet meg....!!
:)
12/17 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés erre én is kíváncsi lennék.A volt pasim olyan nőkkel csalt meg,akik sokak szerint csúnyácskák.Most jöhettek azzal,hogy a belső is fontos,de itt csak dugásról volt szó,és egy jó pasiról.Nem vagyok már elfogult vele szemben,van szemem.Mondtam is neki,hogy legalább szép nőkkel tette volna.Arra a kérdésre sem találtam sosem a választ,hogy valakit egy este megismer,mégcsak nem is buliban,és lefeküdt vele ismeretlenül.Én teljesen más vagyok,nekem kell ismernem a másikat és hogy érezzek iránta.De ahogyan írták előttem már,nem vagyunk egyformák:)
13/17 anonim válasza:
Erre én csak azt mondom, hogy nagyon kevés az a nő aki nem csak arra jó :)
14/17 anonim válasza:
Ha a férfiak az igények terén hasonlóan gondolkodnának, mint a nők, akkor már rég bekövetkezett volna egy evolúciós katasztrófa.
(Most is ez történik csak nagyon lassan.)
15/17 anonim válasza:
Miden jó csaj foglalt, kivétel nélkül szinte. Akkor most minek kellene lenni?
16/17 anonim válasza:
Nincs alacsonyan, csak nem vagyunk annyira felszínesek mint a nők.
17/17 anonim válasza:
Kérdező, annyi az eszed, mint egy marék lepkének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!