Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az érdeklődésemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az érdeklődésemről/ízlésemről? (Hölgyek véleménye érdekelne. )

Figyelt kérdés

Zene:

Főként metált hallgatok, rengeteg alműfaját kedvelem eme zenei irányzatnak. (Pl.: folk, pagan, celtic, viking, death, black, deathcore, symphonic...)

Odavagyok a történelmi és/vagy mitológiai témájú számokért, DE ugyanakkor néha a nu metalt is meghallgatom, még ha ez a stílus távolabb is áll tőlem.

Film (és sorozat):

-Gyűrűk ura

-Vikingek

-Trónok harca

-Spartacus

(Stb.)

+Ismeretterjesztők... Természet-, és történelmi filmek.

Videojáték:

-The Witcher 1-3 (Bár a Wild Hunt sajnos nem fut a gépemen.)

-The Elder Scrolls V: Skyrim

22 éves vagyok.

2015. okt. 16. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs vele gond. Általában jobb fejnek találom azokat, akik ilyen jellegű zenét hallgatnak, de lehet, hogy csak mert nekem is hasonló az ízlésem (bár nem pont ez, én a kissé lightosabb, rockosabb beütést kedvelem leginkább a zenében), és így könnyebben leszek velük egy hullámhosszon. A film és sorozatok témakörben már ne is haragudj, de nem mondasz újat, szerintem 100 emberből, aki látta ezeket, 98 szereti is őket. A videojátékokhoz nem tudok hozzászólni, nem játszok ilyesmit, de tesómat néztem párszor Witcherrel elbíbelődni, alapvetően tetszett a történeti szál meg hasonlók. Csak igen, én nem vagyok egy ilyen típus, akit ez hosszabb távon le tudna kötni :)

Röviden: azt gondolom róla, hogy az ismerkedés szempontjából ezek az adatok szinte irrelevánsak. Közös pontoknak jó, de szerintem nem ettől függ az, hogy valaki tetszik-e majd és jók leszünk-e párkapcsolaton belül, vagy sem. Jártam már diszkózenét hallgató sráccal is, és utasítottam már vissza kemény metálarcot is egyéb emberi jellemzőik miatt, nem ezen fog múlni.

Valahogy úgy érzem, egy embert a zenei/filmes ízlése miatt megítélni nem túl bölcs hozzáállás :)

2015. okt. 16. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Totálisan kívül esik az érdeklődési körömön. Jó, a Gyűrűk urát láttam, de ennyi. Amúgy biztos jófej vagy, de ezekről nem nagyon tudnál beszélgetni velem. Meg zenét se nagyon hallgatnánk közösen.
2015. okt. 16. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:

ez semmi extra. sokan ilyenek mint te.

amúgy se mindegy milyen metált hallgatsz pl, mert van sok xar, divatos. a skyrim szerintem is jó, de vannak jobbak is, meg sok más. ezeket a sorozatokat sokan nézik, szóval ez se mond túl sokat. tehát kb ugyanannyi esélye van annak hogy jófej vagy, mint annak hogy nem.

2015. okt. 17. 03:43
 14/14 anonim válasza:
Én Gyűrűk ura fan vagyok!
2015. okt. 25. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!