Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az érdeklődésemről/ízlésemről? (Hölgyek véleménye érdekelne. )
Zene:
Főként metált hallgatok, rengeteg alműfaját kedvelem eme zenei irányzatnak. (Pl.: folk, pagan, celtic, viking, death, black, deathcore, symphonic...)
Odavagyok a történelmi és/vagy mitológiai témájú számokért, DE ugyanakkor néha a nu metalt is meghallgatom, még ha ez a stílus távolabb is áll tőlem.
Film (és sorozat):
-Gyűrűk ura
-Vikingek
-Trónok harca
-Spartacus
(Stb.)
+Ismeretterjesztők... Természet-, és történelmi filmek.
Videojáték:
-The Witcher 1-3 (Bár a Wild Hunt sajnos nem fut a gépemen.)
-The Elder Scrolls V: Skyrim
22 éves vagyok.
Szerintem nincs vele gond. Általában jobb fejnek találom azokat, akik ilyen jellegű zenét hallgatnak, de lehet, hogy csak mert nekem is hasonló az ízlésem (bár nem pont ez, én a kissé lightosabb, rockosabb beütést kedvelem leginkább a zenében), és így könnyebben leszek velük egy hullámhosszon. A film és sorozatok témakörben már ne is haragudj, de nem mondasz újat, szerintem 100 emberből, aki látta ezeket, 98 szereti is őket. A videojátékokhoz nem tudok hozzászólni, nem játszok ilyesmit, de tesómat néztem párszor Witcherrel elbíbelődni, alapvetően tetszett a történeti szál meg hasonlók. Csak igen, én nem vagyok egy ilyen típus, akit ez hosszabb távon le tudna kötni :)
Röviden: azt gondolom róla, hogy az ismerkedés szempontjából ezek az adatok szinte irrelevánsak. Közös pontoknak jó, de szerintem nem ettől függ az, hogy valaki tetszik-e majd és jók leszünk-e párkapcsolaton belül, vagy sem. Jártam már diszkózenét hallgató sráccal is, és utasítottam már vissza kemény metálarcot is egyéb emberi jellemzőik miatt, nem ezen fog múlni.
Valahogy úgy érzem, egy embert a zenei/filmes ízlése miatt megítélni nem túl bölcs hozzáállás :)
ez semmi extra. sokan ilyenek mint te.
amúgy se mindegy milyen metált hallgatsz pl, mert van sok xar, divatos. a skyrim szerintem is jó, de vannak jobbak is, meg sok más. ezeket a sorozatokat sokan nézik, szóval ez se mond túl sokat. tehát kb ugyanannyi esélye van annak hogy jófej vagy, mint annak hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!