Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudista Szomszéd! Hogy viselkednétek, mit tennétek ha az egyik nap egy meztelen pasi vagy csaj kertészkedne, napozna a kerítés túloldalán?
Egy ismerősöm úgy szoktatta le az ilyen magamutogató idióta szomszédját,hogy fotózgatta telefonnal,fényképezőgéppel.Szólt neki,hogy zavarja,ő meg vissza,hogy nem kíváncsi a meztelen v@lagára.
3 nap után a barom felöltözött...
Akinek nem tetszik a meztelen napozás, az kerítse be a saját kertjét, házát...
Utálom az álszent embereket; ha Isten akart volna, akkor teremtett volna az emberhez ruhát is.
De - nagyon helyesen - nem tette!
Nem kefélnek, akkor meg mi a baj vele? Én is szeretek ruha nélkül lenni, bár a kertemben sok a vadrózsa, így inkább dudvázás közben ruhába vagyok..
Szerintem békén kell hagyni, hagy csinálják, ha nekik így jó..én hangosan beszélek magamba kaszálás közbe, sokszor anyázok is. A jobb szomszédomnak ez természetes, a bal szomszédom, aki nem rég költözött mellém, fél tőlem, és kb. 10 lépés távolságot tart. Főleg akkor néz ferde szemmel, mikor fenem a kaszát, és közbe anyázok ott magamba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!