Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy egy pasi, akivel egy hónapja még teljesen jóban voltunk, egyszercsak már nem is köszön?

Figyelt kérdés

Egy évig bombázott a leveleivel, többször leültünk egymással beszélgetni meg segítettünk egymásnak egyetemi dolgokban, de kb pár hete azt vettem észre, h kerül és még csak nem is köszön...de nem úgy, h nem vett észre, hanem rendesen szembenéztünk egymással és így se. Én ezt elég bunkóságnak tartom, én nem bántottam meg semmivel.

Miért csinálja ezt? Én nem vagyok hozzászokva ehhez, tekintve hogy elég rangos egyetemre is járunk, sok embert ismerek és sztem ez a viselkedés nagyon primitív konfliktuskezelésre vall.

Sztetek szóvá tegyem ezt neki vagy csak hagyjam a fenébe és építsem le?

2015. okt. 14. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

az általában nem úgy működik, hogy valaki odaáll eléd, és azt mondja, tetszel, dgjunk.

hanem udvarol, próbál a bizalmadba férkőzni, stb.

valszeg azért vagy még szűz, mert nem veszed a nem-verbális jeleket. Nincs okod semmi sértődésre, ebben a játszmában Te nem voltál képben, te vagy elmaradva érzelmi/szociális képességek terén.

Inkább gondolkozz el, hogy mi az, amit nem vettél észre, min kéne változtatni, hogy kicsit fejlődj ilyen téren is.

2015. okt. 17. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Valamiért megsértődött és megharagudott,aminek valószínűleg pont az az oka,hogy te nem vetted a lapot,amikor ő tepert.Nyilván bunkó és nem egyenes dolog ezt így tudtodra adni,de úgy látszik,nincs más eszköze erre.Ha nagyon bánt,talán odamehetnél hozzá,tisztázhatnád ezt vele,viszont ha annyira nem hagyott mély nyomot benned,akkor hagyd.
2015. okt. 17. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tetszel neki, csak már megunta, hogy nem esik le neked, hogy ezért érdeklődik felőled, most meg inkább kerül, csak ne juss az eszébe.

"nagyon primitív konfliktuskezelésre vall. "

Már ha van konfliktus, és nem te képelsz bele mindenfélét.

Ha nem akarsz semmit tőle, akkor hagyd a fenébe, és mindenki nyer.

2015. okt. 26. 20:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azt hitte h a levél irogatás önmagában közeledés feléd, amire te nem megfelelöen, vagy az általa elvártként reagáltál, és azt hitte, h kihasználtad,vagy hülyitetted és ezért haragszik rád.

Ha meg megtudta, hogy közben valakivel viszonyod volt akkor végképp.

2015. nov. 8. 14:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem, hogy valaki bunkó lesz attól hogy nem köszön rád.

Én azt a tanácsot szoktam adni amikor hasonló problémák merülnek fel körülöttem, hogy mindig képzeld bele magad az ő helyébe. Ennyi erővel amikor egymásra néztetek, te sem köszöntél neki

Lehet ő is gondolkozik rajta, hogy " na basszus, 1 hónapja még elvoltunk, erre ma már baszik köszönni is". Nem azt mondom hogy te vagy a hibás, de most azért haragudni rá, mert nem köszönt neked....hát basszus, eddig is ő tepert utánad, szóval akkor innentől kezdve te azt várod el ettől a személytől, hogy az elkövetkezendő jövőben ameddig csak barátok maradtok, ő mindig csak kezdeményezzen minden kontaktust feléd, meglát rögtön köszönjön, hívjon, írjon, miegymás?

Szerintem kicsit fennhordod az orrod, vagy/és felfújod a dolgot!

2015. nov. 11. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2015. nov. 19. 22:32
 17/20 anonim ***** válasza:

"Sztetek szóvá tegyem ezt neki vagy csak hagyjam a fenébe és építsem le?"

Ahhoz kepest hogy szuz van, a stilusod eleg k.rv.a.s

2015. nov. 19. 23:21
 18/20 anonim ***** válasza:

szerintem is akart valamit, csak valahogy lehet, hogy olyan impulzust adtál neki, amit félreértett.

Mondjuk ő fekete hajú, és te áradozol a szőke hajúakról. HOGY te csak szőke hajat tudsz elfogadni. Esetleg még hozzáteszed, hogy undorodsz a fekete hajtól

2015. nov. 20. 00:43
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nem tudom honnét szedted, hogy k.v.s a stílusok, egy ilyen oldalon nem fogok gyöngybetűsen fogalmazni?

Azt nem értem, hogy akkor mégis mit várt tőlem? Hogyan kellett volna reágálnom? Ha többet akart, akkor miért nem hívott el valahová? Mondjuk ha beülni nem is, mondjuk sétálni egy kört? Vagy mit várt, hogy majd én hívom el vagy mi? (Ha tetszene egy pasi, lehet én is elhívnám, de azért na sztem ez elsődleges a pasik dolga nem?)

2015. nov. 22. 11:07
 20/20 A kérdező kommentje:
És annyi történt, hogy azóta köszönünk, de nem beszéltünk egy szót sem.
2015. nov. 22. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!