Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az tetszik másoknak rajtam, amit én utálok?
A jelenlegi barátom szerint nagyon cuki az orrom, egyik barátnőjéé sem tetszett neki korábban. Ezt már megkaptam haver srácoktól is. Furamód, tiniként utáltam az orrom, és sokáig meg is akartam műttetni.
Ugyanez igaz a hajamra is. Sokaknak tetszik a színe, én meg nem szeretem, seszínű (barnás-vöröses szőke).
Az ajkaimmat szeretem, de mindigis szerettem volna teltebbet, mégis dicsérik.
A legfurább pedig, hogy utálom, hogy nem tökéletesen lapos a hasam. Eddig senki nem kötött bele, furamód, a srácoknak tetszik.
Miért?
Ne akarj műcsaj lenni. Sosem értettem meg, miért akarja minden nő szétoperáltatni magát. Mindenki úgy szép, ahogy megszületett.
Én eltörtem az orrom általános iskolában. Most olyan, mint anno Mátyás királynak. Nem tudok vele mit csinálni, de nem is akarok. Ha valakinek ezért nem tetszenék, az sem érdekelne.
Tökéletesen lapos has? Inkább legyen egy kis fognivaló, sokkal szexibb, mint egy olyan csaj, akinek deszka hasa van, és diót lehetne rajta törni.
Mindenki törekszik arra, hogy minél tökéletesebb legyen, ezért nem szeretjük a saját hibáinkat, míg mások az egészünket nézik, nem az apró kis hibáinkat. Szóval ne aggódj azon, hogy mi jó rajtad, és mi nem, hanem örülj, hogy van akitől hallhatod naponta, hogy mennyire tetszel neki. Sokaknak még ez sem nem adatik meg, pedig megérdemelnék.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!