Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30éves pasik, mit tennétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30éves pasik, mit tennétek ha egy csinos 22éves csaj futna utánatok, annyira akarna titeket, járnátok vele?

Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki, ha rendelkezik némi intelligenciával, ha nem fecseg folyton, mint a Kossuth Rádió, ha nem rosszindulatú, mint a Windows 95, akkor van rá esély.
2015. okt. 13. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus lennél akkor igen.
2015. okt. 13. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha azt látnám, hogy érett gondolkodású, és nem egy tizenéves szintjén van, akkor persze. Nem a kor a meghatározó, hanem a hozzáállása.

Most is van egy lány, aki nagyon bejön, ő is csak 23 éves, de tudom, hogy nem egy szétszórt csaj, hanem komoly gondolkodású.

29F

2015. okt. 13. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megpróbálnám.
2015. okt. 13. 19:49
 5/12 A kérdező kommentje:
És nem zavarna titeket hogy nyomul?
2015. okt. 13. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Járnának, tapasztalat :P

A jelenlegi barátom 29, aki szintén érdeklödött utánam, 32.

Szintèn 22L

2015. okt. 13. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs senkink és tényleg tetszik nekünk, akkor miért is zavarna? :)
2015. okt. 13. 20:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem zavarna a nyomulás, ha normális keretek között teszi. Anno szerencsére volt rá példa, hogy egy csaj hetekig jött utánam, hiába mondtam, hogy nem szeretnék tőle semmit, de megértette egy idő után.

De ha mindenhova követne, percenként hívogatna, egyfolytában engem lesne neten, akkor lehet megijednék, és attól tartanék, hogy egy darabolós pszichopata. :D

29F

2015. okt. 13. 21:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Izgalmas lehet számára hogy egy csini 22 éves csaj kívánja ennyire. De azért ne vidd túlzásba:)
2015. okt. 13. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Mivel nős vagyok, nem érdekelne. Ha nem lenne senkim, csak azért,mert ő nyomul, még nem biztos, hogy járnék vele. Csak akkor, ha szimpatikus számomra. Volt már példa rá, hogy annyira rám volt állva egy csaj, hogy mikor lehetősége volt rá, egy szál bugyiban feküdt be mellém, de én elhajtottam melegebb éghajlatra. A ri.bancok nem jöttek be, akkor sem, mikor nem volt senkim. 30/F
2015. okt. 14. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!