Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek? Örülnétek, vagy kiröhögnétek?
Ha látok egy lányt, akinek a kisugárzása, vagy valamije megfog és megmondaná neki, hogy szép a szeme, szája stb., de ezt normálisan, semmiféle hátsó szándékkal, hanem őszintén a szemébe mondanám.
Nagyon érdekel, mert már párszor volt ilyen, hogy szívem szerint megmondanám neki, hogy elbűvölő.
Nem akarom megsimogatni, nem akarok tőle semmit, csak "közlöm" vele, hogy én mit gondolok.
Nem egy valakiről van szó, hanem csomó lányról, akikben megfog valami.
ebből a férfitípusból is kevés van.
nincs benne semmi vicces.:)
"aki meg tetszik az majd hallja mástól h neki is bókoltál és akkor bukó."
hát az a nő, aki ezen megsértődik, az nem is ér sokat...mi van akkor, ha másnak is bókol? ez csak 1 gesztus, nem több. én férjem is megdícséri mondjuk a munkatársnője frizuráját, nekem is megdícséri a beosztottam (férfi) a ruhámat, a hajmat, azt is mondta már hogy nagyon szép vagyok, és a férjem egy mázlista...nincs ebben semmi. kedves dolog, jólesik, ennyi :)
Na ezt úgy kell elképzelni, hogy pl. mész az utcán és látsz egy lányt. Odamész, ügyelve arra, hogy ne rémüljön halálra és mondod neki, hogy mi van... (fentebb már írtam)
Nem arról van szó, hogy suliban lépsz oda és húú a másik meghallja.
Teljesen ismeretlen lányokról van szó, nem is ismerem őket. Nincs kinézve senki, nem csajozni akarok, csak van egy idegen és megdicséred :)
Pl. volt egy lány a mozgólépcsőn, term. vörös volt, és pösze, de olyan elképesztő szexepilje volt, hogy halál...
Gondolkodtam odalépek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!