Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális vagyok, beleszerettem egy nem aszexuális férfiba. Hogyan tovább, érdemes nekem engedni, vagy úgy csak szenvedés lesz az egész? Vagy jobb már most elfelejteni az egészet?
Nekem ráment a dologra egy kapcsolatom. Abban a tévhitben éltem, hogy az aszexualitás mindenféle vágy hiányát jelenti, nemcsak a konkrét közösüléstől való egyfajta irtózást, így nem vettem számba, hogy ez lehet a bajom, pedig a leírások illenek rám.
20 éves voltam, együtt jártunk már egy ideje, és minden szép és jó volt, míg bel nem mentem a szexbe, mondván, biztos olyan jó lesz, mint mondják. De nem élveztem, egyszerűen nem vonzott a dolog, és onnantól, hogy része lett a kapcsolatunknak, meg is romlott az egész, mert azt kezdtem érezni a közeledésekor, mint az előző válaszoló. Mivel nálunk nem volt gyerek, házasság a képben, végül szakítottam vele, és noha ez már egy éve volt, néha eszembe jut még mindig. Azóta többet olvastam az aszexualitásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!