Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a jo smárolás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jo smárolás?

Figyelt kérdés
már smároltam 2 csajjal de ugy hiszem ök nem smároltak jol de lehet, hogy én nem smárolok jol, kérem irjanak kommentárt azok akik jol smárolnak, elöre is köszönöm
2010. márc. 15. 23:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit kérsz te, mit csináljanak?!

(jól smárolok, ezért bátorkodtam kommentárt írni...)

2010. márc. 15. 23:50
 2/11 anonim ***** válasza:
a 3-as számú a megfelelő.
2010. márc. 15. 23:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivan????

Most én innen hogyan állapítsam meg, hogy kiben volt a hiba, benned, vagy a 2 csajban?

2010. márc. 15. 23:52
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem benned van a hiba meg leeht a csajokban is és azért érzed h nem jól csinálják közben meg te se.. én jól smárolok és sok csajjal smároltam..26al és enny iután el tudom már dönteni ki smárol jól vagy ki nem pl volt 1 bnőm aki velem smárolt először nem volt nyálas meg semmi de észrevettem meg meg is kérdeztem és volt 1 másik is akinek vagy 2 barátja volt és rajta és észrevettem.. lehet lepontozni de ez így van,nem nem azért mondtam h vagánykodjak hanem sokan mondták és ez a véleményem meg am is "gyakorlás teszi a mestert"
2010. márc. 16. 00:40
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
majd a 20diknál tedd fel ezt a kérdést mégegyszer köszi.
2010. márc. 16. 00:52
 6/11 A kérdező kommentje:
meeg értelek titeket de nekem azt mondjátok el hogy gogy kel smárolni lehet h ciki de kiváncsi vagyok
2010. márc. 16. 07:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
gogy
2010. márc. 16. 08:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Te ne smárolni tanulj hanem helyesen írni. Hidd el, hogy nem mellékes. Én pl a közelembe sem engednélek ilyen helyesírással, nem hogy smárolás ügyben. Tényleg ciki vagy. Ezen dolgozz, a többi majd jön ezután.
2010. márc. 16. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Üsd agyon magad egy helyesírási szótárral.
2010. márc. 16. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:

2 mondatban 5x ismételtél szót,bakker...

Amúgy tök relatív,kinek mi a jó....pl nekem a lassú,érzéki...de én eddig csak egy ilyen fiúval találkoztam,aki így nyomta. általában a fiúk erőszakosabban szeretnek. legalábbis én ezt tapasztaltam...

de azért ne nyálazd össze az illetőt,az a legcinkebb...nahmeg ha büdös a száj..

2010. márc. 17. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!