Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság miért azt nézik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért azt nézik a másik nemben, hogy a kinézete milyen és nem azt, hogy el tudott-e végezni egy normális felsőfokú iskolát, mennyit keres, vagy a foglalkozása egyáltalán micsoda?

Figyelt kérdés
Ennyire mindegy, hogy pl valakinek a partnere 110 vagy 250 ezret keres?
2015. okt. 11. 16:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Meg attól, hogy valaki mondjuk a Corvinuson végzett, még lehet kedves és szép, és attól, hogy valakinek 8 általánosa sincs még lehet egy dagadt buta hárpia.
2015. okt. 11. 17:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Például ha megnézed az egyetemista, főiskolás bulikat mennyi szép lány van, ha meg bemész mondjuk egy lepukkant helyre akkor ott meg több a fogatlan, bőrproblémás, bunkó stílusú, meg irigy dagadt, aki elhúzza a barátnőjét ha látja, hogy egy csávóval beszélget.
2015. okt. 11. 17:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Utálni fogsz, ha azt mondom, én mindezt nézem a másik nemben? Nem feltétlenül kritérium szempontjából, hogy ha 600 alatt keres, akkor szóba sem jöhet, vagy hogy ha nincs legalább egy felsőfokú diplomája, akkor nem érdekel, csak simán egy információ a másikról, amit hasznosítani tudok magamban, leginkább a jellemére vonatkozóan.

A vonzalom nyilván alap dolog, tehát ha nem tetszik valaki, lehet gazdag multimilliárdos cégörökös nyolc osztályos végzettséggel vagy a putri legmélyén élő kilencdiplomás zseni, de ha egyébként a jelleme, megjelenése, személye vonz, és nem csak egyszerűen barátként, akkor az is elég komoly információ, hogy életem hátralévő részében a gyerekeinkkel a nyakamban egy omladozó, faluszéli kis viskóban élünk majd, mert bár nekem van munkám és fizum, egymagam kevés vagyok GYESből eltartani a semmirekellő férjem és a meggondolatlanul bevállalt 4 gyereket, vagy netalán ha nem is luxusban, de nélkülözés nélkül leélhetünk egy normális családi életet, ketten. A munkája sem mindegy, mert ha mondjuk maffiózó, akkor meglehet ott az anyagi biztonság, elég sok minden egyéb más hiányzik, ugyanúgy, ha mondjuk külföldön keresi a kenyerét, és havonta jár haza a kis családjához.

Lehet érte utálni, én ennél kicsit komplexebben válogatom (válogattam) ki a párom :)

2015. okt. 11. 17:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát de éppen emiatt kéne első helyen szerepelnie, hisz hogy mennyit kell idegeskedni a pénz miatt és gyomorfekélyt kapni, hogy mennyire veszélyes környéken kell lakni és mennyire szűkösen, hogy mennyi egészséges táplálékra van pénz, milyen iskolába vagy helyekre van lehetőség járni mind függenek attól, hogy valaki mennyit keres, akkor miért nem ez az első? Vagy olyan magas Európában az életszínvonal, hogy anyagilag minden nagyjából megvan amivel elégedettek az emberek és már a sokadrangú szükségletet, a szépséget keresik?
2015. okt. 11. 18:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Meg ha maffiózó hogy van meg az anyagi biztonság, ha időnként 2-5 évre börtönbe kell vonulnia és addig nincs jövedelme, meg ha külföldön dolgozik és jól keres akkor miért nem viszi rendesen a családját is, ezt nem értem
2015. okt. 11. 19:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Amit a 11.-ben írtál talán fordítva igaz is lehetne. De így egy bunkó provokáló valami.
2015. okt. 11. 19:34
 17/21 anonim ***** válasza:

Nézd kérlek... ami számomra fontos (hogy milyen ember az illető), azt nem a diploma fogja megmondani, vagy a kereset.... egy kábé tíz perces, félórás beszélgetés, esetleg egy-két órás-napos közös tevékenység után egész tűrhetően megmondom magamnak ÉN.

"Ennyire mindegy, hogy pl valakinek a partnere 110 vagy 250 ezret keres?"

Miért ne lenne mindegy?

Nem a pénztárcájába leszek szerelmes, bakker.

2015. okt. 11. 20:25
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát de szerelmes úgyis a kinézetébe leszel, a tartalom meg nem mindegy, hogy mi.
2015. okt. 12. 00:18
 19/21 A kérdező kommentje:
Meg szerelmes csak egy ideig leszel, aztán meg nem mindegy hogy hogy éltek.
2015. okt. 20. 11:53
 20/21 anonim ***** válasza:

"Meg szerelmes csak egy ideig leszel, aztán meg nem mindegy hogy hogy éltek."

Azt kérlek baromira lesz*rom, hogy hogy élünk, ha a fedélkaja megvan. Nekem nem igényem se a gucci cipő, se az armani-öltöny, se az ájfón hetes, vagy az évenkénti kétszeri dubai-i nyaralás.

Az ok pedig marha egyszerű: én sem keresek 110 k-t. Ergo nekem tökéletesen megfelel egy hasonló kvalitásokkal rendelkező nő is. Az önmaguktól elszállt yuppie-k meg hát - nemtől függetlenül - világéletemben taszítottak.

2015. okt. 20. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!