Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a nőcsábászok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a nőcsábászok hogy tudják irányítani az érzéseiket, hogy soha senkibe ne szeressenek bele?

Figyelt kérdés

Hogyan képesek arra, hogy csak a kalandokat keressék és ne kötődjenek ne érezzenek többet?

Én hogy érhetném ek, hogy így tudjak viselkedni?

2015. okt. 10. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sehogy kérdező. Jó vagy így ahogy vagy.
2015. okt. 10. 23:51
 12/14 Missi_Key ***** válasza:
hát nemtom..én nem vagyok pasigfaló,de ettől függetlenül ha valakibe nem akarok beleszeretni,akkor nem is fogok. sztem ez alap érzelmi kontroll.
2015. okt. 11. 03:09
 13/14 anonim ***** válasza:
valami trauma miatt,igy védik önmagukat az újabb sérelmektől. ilyen védekezőmechanizmus alakul ki az ilyen emberekben.
2016. ápr. 29. 09:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Általában úgy, hogy a nőket már egy tárgynak tekintik, hiszen a nőcsábászok nagy része úgy alakul ki, hogy a kezdetben kedves, odafigyelő fiút annyiszor alázzák meg, dobják, pattintják le, használják ki a nők, hogy eltörik bennük valami, és érzelemmentes dugógépekké válnak akik úgy viselkednek, és azt mondják a nőnek ami a nőknek tetszik, megdugják, és dobják, mennek a következőre.
2017. ápr. 17. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!