Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szereti művelni valaki a Ballbustingot? 34 F
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:48
11/15 anonim válasza:
Oké felizgatja, ahogy megnéz mondjuk egy ilyet. Ha vele történik az viszont baromi fájdalmas dolog, ezek után az erekció működik?
12/15 A kérdező kommentje:
Igen
2010. márc. 15. 20:19
13/15 anonim válasza:
Hát, köszönöm, hogy elmondtad, nem hittem volna. Én eüs vagyok, csak anatómiában tudok gondolkozni, nem gondoltam, hogy ezek után még képes valaki egy aktus lebonyolítására, de mint mondtam, minden nap tanul az ember.
14/15 A kérdező kommentje:
Szivesen kipróbálnám!
2010. márc. 15. 20:59
15/15 anonim válasza:
Ja hogy te még csak a kipróbálás szakaszban vagy? Akkor azért nem lehetsz biztos benne, hogy utána tudnál szexuális kapcsolatot létesíteni. Az embernek a fájdalom alapvetően egy igen kellemetlen, talán az egyik legkellemetlenebb dolog. Főleg a férfiaknál a here a legérzékenyebb. Te tudod, próbáld ki, de utána ne panaszkodj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!