Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajoknak! Ha egy srácról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoknak! Ha egy srácról tudnád hogy rád gondolva veri ki, mit gondolnál róla?

Figyelt kérdés
Örülnél vagy undorodnál tőle?
2010. márc. 15. 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak úgy elképzelem a vizuális énemet elhagyva, akkor örülök neki hogy valakinek ennyire bejövök, hogy valakinek izgatom a fantáziáját... ha arra gondolok, ahogy éppen az én képemre fröccsen, úgy már inkább undorodom, de amúgy ha a srácnak jól esik, hát egészségére! :) 20/L
2010. márc. 15. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Még mindíg jobb, mintha rám verné ki.
2010. márc. 15. 19:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nézőpont kérdése.Ha innen nézem,kicsit talán hízelgő is,mert ez azt jelenti,Rólam(is) szokott fantáziálni,tehát szexuálisan vonzónak tart.

Ha amonnan nézem,kicsit bántó is,hiszen ez azt jelenti,pusztán vágyai tárgya vagyok,és nem több (valószínűleg).Amúgy ezt nem mondanám undorítónak.

Mindenesetre ezt azért szerintem ne mondd a csaj szemébe,mert sanszos,hogy megsértődik rajta. 23/L

2010. márc. 15. 19:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
engem izgat:P tuti énis felizgulnék ha a fülembe súgná :)
2010. márc. 15. 19:14
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

velem pl. unokatesóm közölte h esténként az én képemre veri ki..(családi balatoni nyaralásból van neki, és semmi intim csak bikini)

szóval engem nem nagyon vet szét az öröm:S

2010. márc. 15. 19:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha mondaná akkor biztos vágné rá egy fejet, de az tuti hogy örülnék mert ez azért jólesik hogy jó csajnak tart.
2010. márc. 15. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ ki.
2010. márc. 15. 20:06
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem akarom senkinek megmondani,csak és sokszor gondolok közben ismerősökre és kíváncsi voltam:)

2010. márc. 16. 19:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem rossz dolog, mert azt jelenti, h az illető szerint jól nézek ki, csinos vagyok. De azért ha a szemembe mondaná... furán néznék rá...
2010. márc. 17. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
örülnék neki mert ez azt jelenti hogy szexi vagyok :P
2010. márc. 17. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!