Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a egy pasi tetszik / nem tetszik, akkor a közeledés módja befolyásol valamit?
Pl:
- (félősen) hát izé, szóval, tudom hogy te jobbat érdemelnél nálam, meg amúgy sincs nagy sikerem a nőknél, de szeretnék a fiúd lenni...
- (önbizalommal) én ilyen lányt szeretnék, mint te, képzeld el. Na, ne tátsd a szádat, majd tátod máskor!
most akkor ezt futtassátok le úgy, hogy bejön illetve nem jön be a pasi. Nem tetszik, de nagy önbizalommal jön. Tetszik, de elbénázik mindent. Ronthat / javithat e bármit a közeledés MÓDja?
Mindig azt tanácsolom, hogy ha már veszed a bátorságot, hogy leszólítasz egy lányt, és ha már kinyitod a szádat akkor legyél határozott és erőteljes. Tudd, hogy mit akarsz!
Egy nyámnyila félős hangot nem hiszem, hogy a tömegből kihallanék.
Akár tetszik az illető, akár nem, egy önbizalommal teli mondat mindig sokkal többet nyom a latban, mint az ellenkezője!
ezek persze csak kiragadott esetek voltak.
Csak egyszer azt hallottam valakitől, hogyha elutasitanak, az a közeledés MÓDJA miatt történt!
Egyetértek a hármassal.
Egy normális, kedves közeledés sokkal jobb.
Nincs domina hajlamom, ugyhogy az alarendelt/aldozat tipusu ferfiakra nem gerjedek. Lehet az illeto szereny, felos, de a "te jobbat erdemelsz nalam" szovegre csak azt tudnam mondani, hogy "jah, jol latod". Ha ilyen kevesnek tartja magat, akkor engem nem erdekel.
"fiud lenni" hany eves vagy, 15?
A "tatsd a szadat maskor" pedig nagyon vicces, ha a mostani pasim mondja, de egy vadidegen aki odajon ismerkedni, az ne kezeljen ugy mint egy haverjat.
Amit irtal nagyon a ket veglet. Lehetne barmilyen jokepu, sexi pasi, nalam tuti labdaba se rugna ilyen ocska dumaval.
Kezdjük azzal, hogy mindkét szöveg katasztrofális.
Ezt leszámítva akár bejön valaki akár nem, a próbálkozás módja nem befolyásolja a tetszési indexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!