Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi, ötletek? Helyek?
Figyelt kérdés
Egerben lakom ott mennénk el valahova, ötlet? Nekem nincs.2015. okt. 7. 19:44
1/3 A kérdező kommentje:
Eddig aki volt barátnőm helyben lakott stb. Közös ismerősök alapján ismertük meg egymást. Ez más, most városban(Eger) lenne, de ötletem nincs hova menjünk, mit csináljunk.
2015. okt. 7. 19:45
2/3 anonim válasza:
Első randin sztem a legjobb ha sétáltok egyet a parkban, vagy valahol a szabadban, nem kell semmi extra. Ilyenkor még nincs értelme meghívni , vagy ajándékokkal elhalmozni. Ez csak egy randi, aminek elsősorban az a lényege, hogy minél többet beszélgessetek, és minél jobban megismerjétek egymást.
3/3 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel. Esetleg, ha útközben találtok egy cukrászdát vagy kávézót, beülhettek oda. Ott meghívod egy teára vagy süteményre, és nem fogja azt gondolni, hogy nem akarsz rá költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!