Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mikor kel, mikor fekszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor kel, mikor fekszik, mennyi időt tölt itt a gyakorin? Van értelme ennek az egésznek?

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 00:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

5 kor..

Általában az emailek, és a hírek után reggel olyan 5-45 ig. Akávém alatt vagyok fenn..

Plusz esetleg hetvégén..

Érdekes sztorik, segíteni akarás.. Ertelme?ha nem fogadjak emg a válaszokat Nincs, de szeretem...Nevezzük hobbinak..

Tehát általában félórát az ébredezés alatt

2015. okt. 7. 05:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Kb. 1 évig intenzív GYK-s voltam, de az elmúlt időszakban negatív irányba kezdett változni a tartalma, ezért inkább hanyagolom a GYK-t.
2015. okt. 7. 06:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Fél hat-hat körül szoktam kelni és utána általában jövök ide, miközben reggelizek. Sokszor előfordul, hogy délután, munka után is felnézek ide.

Átlagban legalább napi másfél órát eltöltök itt, de van olyan nap, hogy egyáltalán nem jövök fel, valamikor meg a fél napot itt töltöm.

2015. okt. 7. 06:52
 14/18 anonim ***** válasza:

5:10-kor kelek 22-02 között fekszek...

általában munka időben vagyok fent, otthonról nagyon ritkán és akkor is keveset...

nekem annyi értelme van, hogy van pár levelező társam akikkel tartom a kapcsolatot, meg van esély új emberek, nézőpontok, gondolkodás módok megismerésére...

22F

2015. okt. 7. 07:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Hajnalban szoktam jönni, rossz alvó vagyok, családot nem akarom zavarni hangos tevékenységgel.

Van értelme. Néha nagyon rácsodálkozom, mennyi buta ember van. Néha meg arra, én mennyire buta vagyok.

Hangulatfüggő mikor válaszolok, vagy csak szemezgetek.

Hülyeség, de zavar a lepontozás. Felmerül a kérdés bennem, ennyire rosszul látom a világot, vagy csak valakinek ebben telik öröme.

2015. okt. 7. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:

#15:

http://www.gyakorikerdesek.hu/toplista-reszletesen

itt a top lista

"az elmúlt 30 nap kérdései, válaszai és az arra érkezett értékelések alapján állítottunk össze"

1. helyzett értékelésért 11003 pontot kapott...

szerintem meg van ki pontoz le mindenkit...akarsz ellene tenni? nekem van egy megoldásom amivel keresztbe tudjuk húzni a számításait!

2015. okt. 7. 09:24
 17/18 anonim ***** válasza:
elég sokat elárul a társadalomról. de nem a formalitásról hanem az egyéni gondolkodásról. ez érdekel. mindig kiderül hogy van nállam elborultabb elméjű ember, ami megnyugtat. de a pozitívan gondolkodók válasza meg ad egy kis töltetet. másszóval magamat fejlesztem.
2015. okt. 7. 10:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Régen rengeteg időt töltöttem itt. Az talán sokat elárul, hogy nemrég még a top 5-ben is szerepeltem, pedig nagyon kevés kérdést teszek fel, pontozni pedig kivételes esetben szoktam csak, egyébként nem nagyon jellemző. Tehát gyakorlatilag a helyezésemet a válaszaimnak köszönhettem leginkább.

Hogy miért? Jó időtöltésnek találtam. Kicsit az önismeretemet is fejlesztettem vele, a látóköröm is szélesedett, hiszen rengeteg témáról rengeteg véleményt olvastam. Még tanultam is dolgokat az értelmesebb kategóriákban (pl. tudományok).

Most viszont, hogy elkezdtem dolgozni, egyre kevesebbet járok fel. 7-re járok, 5:30-kor kelek, általában 4-kor érek haza, de előfordul, hogy később. 10 körül szoktam lefeküdni. Gyakorit munka után nézegetem pár órát de úgy, hogy közben mást is csinálok.

2015. okt. 7. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!