Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró, ha egy nőnek nincs önbizalma?
Sajnos kb láthatatlannak érzem magam. Hiába sminkelek, igyekszem az alakomnak megfelelően öltözni.
Edzeni csak azért nem szoktam, mert napi 8-9 órát rohangálok munkában, és keveset eszek, nem vagyok elhízva. Hobbiból járok néha úszni, nyáron biciklizni...
Nem tudom, mivel tudnám magam végre szépnek érezni.
Ha látok magamról képet, és eltekintek attól, hogy ez én vagyok, reálisan meg tudom ítélni magam, mint a tükörben
21N
"Ha látok magamról képet, és eltekintek attól, hogy ez én vagyok, reálisan meg tudom ítélni magam, mint a tükörben "
Milyennek látod magad akkor ?
ha mondjuk egy idegen leszólít és elkezd veled beszélgetni akármiről akkor hogyan viselkedsz?
mert ha km-ekről lerí rólad, hogy "csúnya vagyok" felfogásod van akkor nagyon riasztó, de ha ez nem tűnik fel, csak "láthatatlan üzemmódban vagy" akkor szerintem ezt tudod láthatatlanná tenni :)
tudsz pl mosolyogni, nevetni?
22F
Az, hogy valakinek nincs önbizalma az nemtől függetlenül zavaró és rossz!
De ezen lehet változtatni, foglalkozz magaddal, olvass pszichológiai és önfejlesztő könyveket, járj társaságba, hogy minél több embertől kapj visszacsatolást!
Csak pozitívan, ha te nem hiszel magadban, akkor senki sem fog!!
És milyennek látod magad? :). Mindenkiben van szép, meg kell keresned magadban, magadon, és kicsit pozítívabban nézni azt a tükröt :)
Viszont ha onnan egy csontosképű, elálló fogú, és fülű, nagy orrú, szódásszifon szemüvegű, ritka hajú valami néz vissza rád, akkor mondjuk tényleg bajban vagy, és csak a szemelyiségedre számíthatsz...
"csak nem látom magam szép nőnek"
Lehet, hogy nem vagy szép nő? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!