Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell ezt elmondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ezt elmondani a fiúknak, úgy, h ne legyen ciki?

Figyelt kérdés
fiuk! van 2 ciszta az egyik mellemben és érződik is. Nem akarom kivetetni mert azt mondták az orvosok, hogy magátol el tud mulni és el is hiszem, de addig hogy mondjam el a fiuknak? mert már volt rá példa, hogy kicsit melegebb szituba kerültem, miota ez ott van és mindig ugy irányitottam a kezét, hogy ahhoz a mellemhez ne érjen hozzá. szerintetek hogy mondajm el? megilyednétek ha ezt éreznétek?
2010. márc. 15. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:

sztem sehogy a nagy hévben úgyse veszik észre:)

vagy nagyon látszik? akkor simán magyarázd el neki a szitut!!meg fogja érteni és ha tényleg akar téged akkor ez sztem nem fogja befolyásolni a továbbiakat..:P:D

hajráá!!:)

2010. márc. 15. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
sztem senkisem érezné ezt meg.
2010. márc. 15. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Jajjj, maradj már!!! Ha nem rohad le a fél melled, senki sem fog ijedezni. Amúgy meg, az izgalmi állapotot tekintve, valószínűleg észre sem venné. Engem spec. nem zavarna a dolog, és fiú vagyok. Más! A helyesírásodtól már megiJedtem!
2010. márc. 15. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!